למבולבלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/09/2006 | 11:34 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

בגלל תקלה טכנית, אני לא מצליח להעלות את הודעתך השנייה. נא שגרי אותה שוב. סליחה ותודה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

03/09/2006 | 12:52 | מאת: מבולבלת

תודה ד"ר. כתבתי שאין לי שום אפשרות להתנסות בגילוי המיניות שלי מכיוון שאני נשואה. האם אתה חושב שאני לסבית? מה עליי לעשות?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים