כאילו מה..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/08/2006 | 20:23 | מאת: DRIFTER

אז קבעתי להיפגש עם מישהו, לא החלפנו תמונת (דיברנו בצ'ט). הוא אמר שיבוא עוד 10 דקות. חיכיתי, חיכיתי. והוא לא בא. כאילו מה? מה נסגר? למה אנשים מתנהגים ככה?

01/09/2006 | 11:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום DRIFTER, אולי השאלה שלך רטורית אך אגיב אליה בכל זאת, כי דברים מסוג זה בוודאי קרו לרבים ונוסף על אי-הנעימות הכרוכה בהם, אלה גם לא דברים שמרבים לספר עליהם לחברים. ברור, שמבחינה מוסרית, התנהגותו של אותו בחור ראויה לגינוי והתסכול והכעס שלך בהחלט במקומם. עם זאת, נראה לי שהחוויה הלא-נעימה הזו קשורה לתחום רחב יותר והוא הקשר בין המציאות הווירטואלית למציאות הפיזית. בעידן האינטרנט, הסקס במצלמה, השעות הרבות שאנשים מבלים מול המסך גם במטרה להכיר מישהו (אם לסקס ואם לקשר), הגבולות בין שתי המציאויות הללו מיטשטשים. הייתי מציע לך לקחת סיכונים כאלה בחשבון מראש, לקבוע פגישה במקום ניטראלי קרוב לביתך כדי שלא תצטרך להטריח את עצמך יותר מדיי ולצפות מראש לגרוע ביותר, קרי: שהבחור לא יופיע וירדת לרחוב ל-5-10 דקות. כל התרחשות אחרת תהייה בגדר הפתעה לטובה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

03/09/2006 | 03:04 | מאת: מיכאל

הי דריפטר... נו, אז לא בא. כשאתה נפגש עם אנשים בלי תמונה, אתה ישר מקוטלג כאוהב סיכון, כי let's face it, אפילו אם הבן אדם עמוק עמוק בארון, החשד הסביר הוא שהוא לא נראה טוב. או שהוא מספר שהוא בן שלושים אבל בעצם בן חמישים. אמנם יכולות להיות הפתעות, אבל לא נראה לי שזה קורה הרבה. לי היו בעיקר נפילות עם אנשים שפגשתי בלי תמונה. בקיצור, רוב הסיכויים שהוא לא היה שווה בלאו הכי ורק הרווחת שהוא לא בא. בהצלחה בפעם הבאה... מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים