לסביות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/08/2006 | 01:59 | מאת: יריב

אני בחור הומוסקסואל בשנות ה20 לחייו. לפני כמה ימים ראיתי אצל חברים סרט שבו ראו שתי לסביות מאוננות אחת לשנייה, פתאום זה החל לגרות אותי ברמות שאף דבר מעולם כמעט לא גירה אותי. מאז אני מאונן וחושב רק על זה, ומפנטז רק על זה. הפחד שלי, זה שיכול להיות שזה מעיד על כך שאני רוצה להיות בחורה, האם לדעתך יש בזה משהו? (ברמה המודעת, אני ממש לא רוצה להיות בחורה).

29/08/2006 | 08:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יריב, לדעתי, בהחלט יש בעוררות המינית שלך למראה מגע מיני בין שתי בחורות כדי להעיד על כך שאתה נמשך גם לנשים. מדוע אתה מפחד מזה? מדוע בגילך הצעיר אתה צריך להתקבע על דבר אחד? בי-סקסואלים בהחלט יכולים ליהנות משני העולמות: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html אם הם מצליחים להתגבר על הצורך בהגדרות נוקשות של "או-או". אפשר בהחלט "גם וגם". בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים