התלבטות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/08/2006 | 16:38 | מאת: מתלבטת

אני בת 27, בקשר עם אישה קרוב ל 4 שנים, נמשכת מאוד לגברים ולא נמשכת פיזית לנשים אחרות, כרגע נמצאת בצומת דרכים, האם לקחת הפסקה ולבחון את המשיכה וכימיה עם גברים או להישאר בקשר הטוב והאוהב? יש לציין שהייתי בקשר עם גבר מספר שנים בעבר.

22/08/2006 | 10:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מתלבטת, הבעיה שאת מעלה אינה פסיכולוגית אלא מציאותית. מבחינה פסיכולוגית, יש לך בהחלט פוטנציאל ליהנות משני העולמות. אילו היית גבר, בוודאי הייתי ממליץ לך לנסות להגיע לאיזה שהוא הסדר המאפשר לך לעשות זאת, שכן גברים מחפשים הרבה יותר ריגושים ושינויים מאשר נשים, המחפשות יותר ביטחון ויציבות בקשרים. מסיבה זו הייתי מציע לך להתעלם ממין האדם שאותו את אוהבת ואם טוב לך בקשר הספציפי הזה, למרות שזו אישה ולמרות שרק אליה את נמשכת, הרי שברמה הפשוטה ביותר אני אישית לפחות לא הייתי עוזב קשר טוב. אם, לעומת זאת, את חיה בהרגשה מתמדת של החמצה, זה סיפור אחר, אך בכל בחירה יש החמצה של האופציות האחרות. זו, כמובן, עיצה שאפשר לתת רק באינטרנט וייתכן מאוד שמאחורי ההתלבטות שלך, ואולי גם מאחורי הקשר שפיתחת עם האישה, יש גורמים משמעותיים יותר ששווה ללבנם בייעוץ אישי אצל מטפל גיי/בי-פרנדלי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

22/08/2006 | 13:39 | מאת: מתלבטת

תודה על התגובה שלך, יש לציין שאני בתוך הארון, רק בחודשיים האחרונים סיפרתי לבת משפחה ולחבר בעבודה, הבת זוג שלי דורשת בשביל שתינו פרידה בכדי שאני אוכל לבחון את המשיכה שלי לגברים, אני מתנגדת מאוד ודורשת לתחום את זה בזמן, אך היא לא מוכנה בטענה שאי אפשר לתחום את זה בזמן. יש לציין שיש לנו קשר מאוד אוהב ותומך.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים