עזרה התייעצות דעה בבקשה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/08/2006 | 22:51 | מאת: שרית

אני בת 21 ועדיין לא קיימתי יחסי מים אם אף אחד מהצדדים אני יודעת שאני נימשכת לבנות וזה מבלבל אותי מאוד אני לא מצליחה להחחזיק בקשר לא אם בחור ולא עם בחורה אני מפחדת מזה שאני לא יודעת כלום מהאי ניסיון מה לעשות איך להתחיל למצוא קשר ואז שיבוא זהיבוא או ללכת ופשוט סתם להתנסות למרות שקשה לי להחשף בפני אדם זר....מה עושים אני ממש מפחדת כי ככל שעובר הזמן אני מרגישה יותר מבויישת......רע לי להיות לבד אבל שאני מתחילה קשר מהחשש שבן או בת הזוג יידע אני קוטעת באמצע....

05/08/2006 | 05:29 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שרית, נשמע שאת משליכה את הקונפליקטים התוך-אישיים שלך בדבר זהותך המינית על בני או בנות הזוג הפוטנציאליים. במילים אחרות, במקום לפתור את הלבטים בזהות המינית, קודם כל, בינך לבין עצמך - את מדלגת על הצעד החשוב הזה, מתחילה קשרים ואז עם נשים יש לך בעיה של חוסר ניסיון ועם גברים יש לך בעיה גם של חוסר ניסיון וגם של הסתרת משיכתך לנשים. אחד הפתרונות לבעיה זו הוא לנסות להתגבר על הבושה וההימנעות ולהתנסות עם בני ובנות שני המינים ולראות כיצד את מגיבה אליהם הלכה למעשה (ובגיל 21 עדיין אין מה להתבייש בחוסר הניסיון שלך, בעיקר לא בפני נשים). הואיל וקשה לך לאזור אומץ ולעשות את הצעד הזה עד הסוף, הייתי ממליץ על פנייה למטפל גיי-פרנדלי כדי שילווה אותך בצעדים אלה. מה שברור הוא שככל שאת נמנעת, כן החרדה מפני התנסות צוברת ממדים גדולים יותר, וזה תהליך לא בריא שכדאי לקטעו בעודו באיבו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים