הגברים הנשואים לא חיים בתוך כלא?????

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/07/2006 | 13:39 | מאת: אייל ת"א

שלום ד"ר רובינשטיין לצערי הייתי אצל מטפל גיי פרנדלי והוא היה כל כך גרוע שמיד הפסקתי את הטיפול אני דווקא בעברי הייתי בטיפול פסיכולוגי אפילו כמה ויודע מה זה פסיכולוג טוב. ברגע שכל שנייה הפסיכולוג מסתכל על השעון וישר בתחילת פגישה מתחיל להסביר לי שהוא מחייב על ביטולים אז זה לא נעים. בכל מקרה ד"ר רובינשטיין אני מכיר את הגברים שדיברת עליהם כי הם באים אלי הבייתה וזאת אוכלוסיית הגברים שאני נפגש איתה(הנשואים) אבל אני מרגיש שהם בתוך כלא בלחץ פוחדים מכל דבר,מסתובבים כאילו הם עברו עבירה חמורה. לפי מה שאני יודע האישה שלהם לא יודעת,יש מקרים שנשים כן מקבלות את זה? אני מכיר כמה בחורות שאמרו לי בגידה עם גבר זה שונה לחלוטין מאישה,בגבר אני לא מרגישה מאוימת בגבר יש משהו שאישה לא יכולה לתת. לפי הנסיון שלך הם לא מדוכאים בקשר עם אישה? הם מתפקדים בו טוב? ולמה הם בחרו דווקא לחיות עם אישה ולא בחרו בגבר או לפחות ניסו למצוא גבר רגיש רומנטי שיממש להם גם את הפנטזייה המינית והרגשית כאחד? הם פחדו להיות יוצאי דופן? פחדו להיקרא הומואים? הלחץ החברתי והמשפחתי לחץ עליהם להינשא ולא להיות שונים בחברה? הרי זה ברור שהמשיכה המינית לנשים היא מינימלית (אני קולט את זה לפי ההתלהבות המינית שלהם שהם מגיעים אלי הבייתה) אני מרגיש כאילו הם באים אלי ללונה פארק להנות מהלחץ של השיגרה המשעממת. האם זה לא נקרא ללכת נגד הטבע מהפחד מתכתיבים? שלא יהיו שונים ובודדים בחברה? ולמה הם חושבים שקשר עם אישה יותר יציב?

26/07/2006 | 22:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אייל, צר לי לקרוא שעברת טיפול שלא השביע את רצונך, אך גם אי-אפשר לנהל "טיפול" דרך פורום באינטרנט. עושה רושם שאתה מכיר לא פחות בי-סקסואלים או הומוסקסואלים נשואים ממני, כך שהמענה ללבטים שלך לא יבוא מ"סקר" שתערוך באמצעותי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים