משיכה לגברים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/06/2006 | 21:11 | מאת: ?

האם יש מצב שגבר יודע שהוא נמשך לנשים מינית גופנית ורגשית ,ואין באפשרותו להשיג נשים למשך תקופה של שנים ובינתיים הוא נמצא בחברה של הומואים ולוחצים עליו לנסות אותו, אז האם בדרך כזו גבר יפסיק להימשך לנשים וימשך רק לגברים ?

22/06/2006 | 11:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ?, אתה מתייחס לתופעה שידועה כ"הומוסקסואליות נסיבתית" המתפתחת במקומות, שבהם נמצאים אך ורק גברים (כגון בתי כלא, פנימיות וכד'). ברוב המקרים, הומוסקסואליות מסוג זה לא תתפתח "על ריק". כלומר, אם לא הייתה איזו שהיא נטייה מוקדמת לכך, גם אם מודחקת לחלוטין, גברים ימצאו לעצמם פתרונות אחרים. ייתכן מאוד שכאשר הנטייה ההומוסקסואלית קיימת באופן סמוי ולא מודע, היא תפרוץ בסביבה חד-מינית. במקרים מסוימים היא יכולה להימשך גם בתנאים אחרים ובמקרים אחרים לא. אך כמו תמיד, לא ניתן ליצור יש מאין ואם המשיכה לגברים הקיימת בכולנו מודחקת חזק מספיק היא לא תצא לפועל גם בנסיבות כאלה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

22/06/2006 | 19:50 | מאת: הילד בן 30

רציתי להתייחס לשאלה האם גברים "סטרייטים" (כאלה שמעולם לא התנסו או חשבו על "קטע" עם בנים) עשויים להתנסות ולשאר כאלה לתמיד. ובכן, גדלתי בפנימיות חקלאיות. בכל השנים האלה, החל מגיל 13 ועד יב' היה לי מגע אינטנסיבי ושוטף רק עם בנים סטרייטים, כאלה שמעולם לא התנסו. לפני כמעט עשרים שנה (בין עשרים לחמש עשרה שנה אחורה) לא דיברו על זה בחופשיות כמו היום. לא היה לי שם של מתרומם אבל בקבוצה, לאורך כל השנים בפנימיות, ידעו שאני אוהב מגע מיני עם בנים. רוב הבני בקבוצה גיששו את דרכם בזהירות אלי כשהם מצד אחד סלדו מהקטע אבל מצד שני נימשכו והתנסו איתי. הפעילות האינטנסיבית היתה בעיקר בתקופת התיכון, כיתה ט', י' יא ויב'. השתוללתי בלי הפסקה. מעולם לא הכרתי הומואים מחוץ למיסגרת הפנימייתית. באיזשהו שלב כל הצוות ידע כי הסוד הגדול דלף החוצה איכשהו והעיפו אותי אחרי שגילו ששכבתי עם כל הבנים בקבוצה לאורך כל השנים (עשרות רבות) לפני כמה שנים היתה פגישת מחזור. כולם הגיעו. במידה מסויימת הייתי נבוך. סיפרתי לכולם (כשהגיע תורי לספר על עצמי) שאני עם חבר, טוב לי ואני שלם עם עצמי. זה לא היה קל כי זה היה מאוד טעון. אני מניח שחלק מהבנים חששו שאפלוט משהו. אחר ניגשתי למדריך שהיה אחראי על הסילוק שלי מהמיסגרת (עקב הגילוי) ואמרתי לו: הנה, ראית ? כולם נשואים. כולם עם ילדים ומסודרים. אף אחד מהם לא הפך הומו בגלל ההתנסויות. מי שלא הומו לא יכול להפוך להיות הומו. אגב, מרבית הבנים ביקשו להשאר איתי בקשר לאחר המיפגש ההוא אבל שום דבר לא קרה.. גם לא ניראה שיקרה.. רובם לא כבר לא כאלה אטרקטיביים, כך שאין לי דרך לדעת מי עדיין בפוטנציאל למגע חוזר ומי לא. ניראה לי שכולם מדחיקים את זה בצורה כזו או אחרת.

22/06/2006 | 22:30 | מאת: ?

במשפט האחרון האם התכוונת שלכל הגברים יש נטייה מודחקת להימשך לבני מינם , ורק במקרה שהיא מתעוררת (כלומר שהיא ברמה מסויימת) , ואז הגבר יהיה מודע לכך שהוא נמשך לבן מינו , האם לזה התכוונת ?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים