טסט לקביעת מיניות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/07/2005 | 16:18 | מאת: Irena

שלום רב, האם קיימים טסטים כלשהם שבעזרתם ניתן לקבוע בוודאות את אוריאנטציה מינית של האדם?

30/07/2005 | 16:40 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אירנה, אפשר לקבל אינדיקציה מסויימת על נטיות (בעיקר מודחקות) הומוסקסואליות במבחנים השלכתיים כגון רורשך ויש גם סולם בן 7 דרגות של קינסי לדירוג עצמי על רצף הנע ממשיכה בלעדית לגברים ועד משיכה בלעדית לנשים, אך המבחן הפשוט יותר והעדיף הוא להסתמך על תחושותיו של האדם: האם כשאת הולכת ברחוב, למשל, את מוצאת את עצמך מסתכלת בעיקר על גברים או בעיקר על נשים? בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

10/08/2005 | 21:58 | מאת: טופי

אני נשואה ונמשכת לגברים עד מאוד. אישית אני מסתכלת יותר על נשים ברחוב. אני מוצאת אותן מושכות ויפות יותר מאשר גברים, ולמרות זאת, ולמרות שהתנסתי בקשר זוגי עם אישה בעבר, אני לא חושבת שלמרות שאני מסתכלת כמעט רק על נשים ברחוב, לא הייתי מגדירה את עצמי בסולם ימינה או שמאלה יותר מהאמצע...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים