בטיפול בנושא זהות מינית/התלבטות העיניין רלוונטי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/07/2005 | 16:17 | מאת: השואל

הצגתי את הדוגמא של פסיכולוג דתי שמתנגד להומוסקסואליות מטעמי דת, ואני מניח שכולם היו מצפים שהוא יציג בפני המטופל שלו את השקפת עולמו,לפני התחלת הטיפול, מפני שמאוד יכול להיות שתהיה לה השפעה על אופן הטיפול, והמטופל זכאי לדעת זאת. (אמרתי כבר זאת אך אומר שנית) שכמה שאדם יהיה מיקצועי תמיד לחייו האישיים יהיו השפעה על מעשיו. אני אפילו חש בהשפעה מהסוג שהזכרתי בקרב הציבור המשתתף בדיון כעת.

21/07/2005 | 01:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שוב שלום לך, אני יכול לחיות בשלום עם העובדה שקיימים בינינו חילוקי דעות בנושא חשיפת הכיווניות המינית של המטפל בפני המטופל. אינני רואה כל "ציבור המשתתף בדיון", אלא גולשת נוספת אחת. אינני סבור שגם אילו היה "ציבור" שחושב אחרת, הייתי צריך לשנות את דעתי האישית ו/או המקצועית. אני מכבד את דעתך ואשמח אם תכבד את דעתי, למרות שהיא מנוגדת לדעתך במקום לנסות לשכנע אותי לקבל את דעתך. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים