הכל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/06/2006 | 05:00 | מאת: ג'ק(שם בדוי)

שלום,ד"ר רובינשטיין אני בן 22.ממש אחרי צבא.לא רוצה לתת יותר מדי פרטים... אני פונה אליך קצת בבלגן כפי שכתבתי הבעיה שלי היא הכל. כל מה שקשור לתחום העיקרי בו אתה עוסק.אני מבולבל. תוכל לייעץ לי מאיפה להתחיל?? תודה מראש ומקווה שתוכל לעזור לי.

05/06/2006 | 07:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ג'ק, בצורתה הנוכחית, פנייתך כללית מדיי מכדי שאוכל לעזור באיזו שהיא דרך, פרט להמלצה לפנות לייעוץ פסיכולוגי פנים אל פנים, שבו גם לא תצטרך להסתתר (קיים חיסיון רפואי) וגם המטפל יוכל לעזור לך לעשות סדר בבעיות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים