קבוצת תמיכה - שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/06/2006 | 13:15 | מאת: דני

ד"ר שלום, בן 29, מתלבט בעניין זהותי המינית, ועם רגשות אשמה איומים חשבתי שקבוצת תמיכה יכולה לעזור לי האם אתה מכיר קבוצות תמיכה למתלבטים באיזור חיפה / קריות? מודה לך.

02/06/2006 | 11:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דני, אני מציע לך לפנות לאגודת ההומואים בת"א, טל' 03-6205590 , ולברר פרטי התקשרות עם הסניף החיפאי. עם זאת, זכור שקבוצת תמיכה אינה מהווה קבוצה טיפולית וייתכן שבמקרה שלך כדאי לפנות גם לקבלת עזרה של איש מקצוע. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

03/06/2006 | 18:41 | מאת: דני

תודה רבה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים