האם חיי נהרסו?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/05/2006 | 11:26 | מאת: א.

יש לי בעיה..אני בן 17 וחצי. מעולם לא קיימתי יחסי מין, לא עם בת ולא עם בן, אבל הבעיה שלי היא שאני מתאהב בבנות אבל לא נמשך אליהם בכלל. מצד שני, אני נמשך רק לפלג גוף עליון של גברים {בלי נשיקות ישבן ובין הרגליים..כי אז אני אקיא} ולא מתאהב בהם כלל..אני רוצה בעתיד להקים משפחה נורמאלית עם אישה..אך הבעיה שאני לא נמשך לנשים. הענין ממש מטריד ומייאש אותי...אני לא יודע ממה זה נובע..אבל פתחתי על הענין הזה הודעה בפורום זהות מינית, שם פירטתי את כל הענין..כולל ההתפתחות ההורמונלית שלי והטראומות וההטרדות שעברתי.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=332&msgid=78568074 אני אשמח אם תוכלו לתת לי עצה מקצועית, כי שם לא הצליחו להבין את מצבי. תודה.

26/05/2006 | 17:28 | מאת: מבקר

לדעתי אתה צריך לחפש בחורה שתמצא חן בעיניך ותפתח אליה קשר רגשי ולנסות להכנס איתה בהדרגתיות למיטה, גם אם אתה לא נמשך מינית בכלל, ולראות מה אתה מרגיש שם. במקום לחשוב:"מי אני, מה אני", תחפש דרכים להגיע לסיטואציה כזו. זה מאוד יעזור לך, לדעתי, ואל תפחד שלא תהיה זיקפה. בדרך כלל לגברים צעירים עומד במצב אינטימי עם אישה גם כשהם לא נמשכים מינית אליה (אפילו להרבה הומואים עומד כשהם עם אישה). ממחשבות אובססיביות לא ייצא לך כלום, רק מלחפש דרכים להתנסות.

27/05/2006 | 01:32 | מאת: shaul

אני בחור בן 28, נמצא בקשר ארוך, מלא אהבה, מין וכנות...זוגתי יודעת על כך שאני נמשך גם לגברים. המשיכה הינה חזקה...אני יודע כי הגיע הרגע בו צריך להחליט האם אני מתחתן, וחי עם תחושה של אי ודאות, לעיתים חוסר סיפוק, או שובר קשר של שנים רבות, של בן אדם שאוהב אותי יותר מכל, וחברה אמיתית ללא תנאי...שוב אומר , כי המין איתה מספק וטוב...כל התסריטים שאני מדמיין נראים לי בלתי אפשריים...האם ניתן לקיים זוגיות בריאה עם נטיות סותרות? האם אין משמעות לקשר ? האםניתן להחליט ששווה להדחיק את הנטיות למען אהבה , זוגיות ומשפחה? אשמח לעצתך

26/05/2006 | 17:34 | מאת: מבקר

קראתי שוב את הדברים שכתבת ואני רואה שבאמת הפחד הכי גדול שלך הוא מהעדר זיקפה. אז זה באמת לא העניין. יכול להיות שלא תהנה מסקס עם אישה שאתה לא נמשך אליה, אבל בדרך כלל יש לגברים זיקפה כשהם בסיטואציה של חדירה לאישה, גם אם אין משיכה ואפילו אם יש נטיות הומואיות. הבעיה הגדולה שפוגעת בזיקפה היא החרדה, לא העדר משיכה. לכן אולי כדאי ללכת לטיפול פסיכולוגי שיפחית לך את החרדה.

26/05/2006 | 21:12 | מאת: א.

כן..זה הכי מרתיע אותי למען האמת...אבל אם אתה אומר שאין לי מה לחשוש אז אני מקווה שכך יהיה...אני לא אומר שלגעת בבחורה זה לא נעים...זה כן...העור העדין והגוף הקטן ולא ניתן כאן עוד דימויים.. זה כן נעים...אבל עדין זה היה הכי מפחיד אותי שאולי פשוט לא תיהיה זקפה..למרות שאם קראת...היתה בחורה שממש היתי מאוהב בה...תמיד רציתי לנשק אותה אבל פחדתי..נו מה אני יעשה אני ביישן..

27/05/2006 | 10:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א., קודם כל, אני רוצה להזכיר לך שאתה רק בן 17 וחצי. נכון שבגיל ההתבגרות קיימת נטייה לתכנן את החיים לטווח ארוך, אך לפחות כשמדובר בנטייה המינית רב הנסתר על הגילוי וצריך להתאזר בסבלנות רבה. אני יודע שזה קשה, כי ההורמונים סוערים ואתה רואה את חבריך יוצאים עם בחורות, אך עם הזמן תרכוש גם אתה ניסיון מיני והניסיון הזה יכוון אותך בצורה הטובה ביותר. בינתיים, באופן מאוד ארעי ובעירבון מוגבל, הרושם הוא שאתה נמשך לבנים אך נרתע מאוד מהמשיכה הזו ולכן התפתחה תחושת הגועל לגבי החלק התחתון של גופם. תחושה זו תעבור עם הניסיון המיני, אך יש הרבה בנים במצבך ומאוד מקובל בגילך להתגפף ולהגיע לסיפוק מיני. לגבי תכניותיך להקים משפחה וכד' - אם אין לך כלל משיכה לבנות, אי-אפשר ליצור יש מאין וכנראה שלפחות משפחה במובן המסורתי של המילה לא תוכל ליצור. קיימים בימינו הסדרים חדשים של הומוסקסואלים לבנות תא משפחתי אלטרנטיבי בצורות שונות, אך על כך נדבר בעוד 10 שנים. אני מבין ומזדהה עם הקונפליקט הקשה שאתה נתון בו ומעודד אותך לפנות למטפל גיי-פרנדלי לקבלת תמיכה וליווי בתהליך הצמיחה הקשה שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherpay.com

27/05/2006 | 12:30 | מאת: א.

אז ז'א שאין סיכוי לקשר עם בנות בעתיד? אין לי סיכוי לבנות משפחה עם אישה? ד'א אני ממש לא מסורתי..גם לא ממש שומר שבת..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים