ולמה אני לא מסוגל להתאפק?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/05/2006 | 21:39 | מאת: מיכאל

הי פורום וגידי, לא עידכנתי את הפורום, שזה בעצם גידי בעיקר, אבל היה לי חבר עכשיו בערך חודש, והוא נפרד ממני כי הוא לא רוצה קשר. בכל מקרה, עוד לא יבש הדיו על סיום הקשר, ושוב אני מוצא את עצמי ב"שוק הבשר", אני מסתובב בצ'אט ומנסה להשיג דייט, ואנשים מתיחסים אלי כאילו נפלתי מהירח. ואז אני מנסה להשיג סקס, ושוב פעם אותו ריטואל מטומטם ומטמטם וסתמי ואידיוטי של החלפת פרטים מטופשים שלא מעידים על כלום. ולמה בעצם אני נגרר לשתף פעולה עם זה? האמת שבסוף השגתי דייט, שיתרחש הערב, עם בחור שצעיר ממני בעשר שנים, שזה דווקא מרתיע אותי כי זה נראה לי פער גדול מדי, אבל הוא נשמע חמוד, וזה רק דייט אחרי הכל. בכלל, אם אני סופר את מספר הפעמים שהיה לי דייט עם גבר בשנתיים שאני פעיל בתחום הזה. כוונתי לפגישה שבה יוצאים לבית קפה ויושבים ומדברים, אני די נדהם לומר שהיו לי רק ארבע כאלה, ונפגשתי בתקופה הזו עם די הרבה אנשים. אפילו עכשיו אני שוקל להציע לבחור שיבוא כבר אלי הבייתה... ועם נשים זה אחרת? או שהן אותו הדבר רק פשוט מסוות את זה כי זה לא מקובל חברתית. נסיים בזאת ערב טוב מיכאל

24/05/2006 | 09:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיכאל, גברים אכן שונים מנשים בהתנהגות הקשורה למין. גברים מחפשים יותר ריגושים וגיוון ונשים מחפשות יותר יציבות רגשית וביטחון, כפי ממראים מחקרים. לפחות אצל הומוסקסואלים גברים יחסי מין בפגישה ראשונה הם שכיחים ביותר, כאשר בחלק גדול מהמקרים בכך מסתיימת ההתקשרות בין שני הצדדים, בחלק קטן יותר יש מפגשים נוספים ובחלק עוד יותר קטן (אך בהחלט קיים!) יחסי המין מתפתחים לקשר זוגי. יש הרבה שלא יראו בתהליך הזה משהו שלילי, כי יחסי מין היא דרך מאוד אמינה ואותנטית להכרות אינטימית ואף רומנטית, המאפשרת להכיר צדדים שונים באישיותו של האדם, כמו, למשל, מה שמאוד חשוב בקשר - מה היחס בין הצורך לקבל והצורך לתת? נכון ש"שוק הבשר" של הסרייטים כולל הרבה יותר טקסים "תרבותיים", בעיקר בזכות הנשים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly נ"ב: הפורום זה לא בעיקר גידי - לפי הסטטיסטיקה שבידינו, קוראים אותו עשרות אנשים ביום, אם כי כותבים בו הרבה פחות.

24/05/2006 | 16:37 | מאת: s

מיכאל וד"ר רובינשטיין, ד"ר רובינשטיין אינו עומד על הגבול בין חיפוש ורדיפה אחר ריגוש לבין חוסר שליטה או אולי התמכרות, שהרי אצל הומואים הדבר הרבה יותר קרוב לאחרון, לא? למה? מכאל- בן כמה אתה?

24/05/2006 | 21:07 | מאת: מיכאל

שלום אם ככה, אז אני צריך לכתוב כאן יותר, כדי שיהיה לעשרות האנשים שנכנסים כאן מה לקרוא. (בעצם אני כותב כאן מספיק...) האמת שאולי קצת מיהרתי לקטר. היה לי אתמול דייט נחמד מאוד, וכן, לא נמנעתי מסקס בפגישה הראשונה, והבחור התקשר אלי גם היום וכבר הספקנו להיפגש שוב פעם. האמת היא שאני לא כל-כך בטוח שיצא מזה קשר, כי לא נראה לי שאנחנו מתאימים כל-כך, אבל אני לא פוסל את האפשרות על הסף. הוא ללא ספק שונה מאוד מהאנשים שהייתי איתם עד כה. בכלל השבוע הזה היה גדוש פעיליות עבורי, אני מתחיל לשמוח שהחבר היבשושי,שחיי הפנאי שלו מסתכמים באינטרנט בלבד, אם כי החתיך והמושך, זרק אותי, למרות שאני בכל זאת קצת מתגעגע. בזמן האחרון, האופציה של נשים נעשית פחות ופחות רלוונטית עבורי, אבל אולי זה יחזור. אולי לא. כנראה שלא. ערב טוב מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים