הומו או דו ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/05/2006 | 21:21 | מאת: ליאור

שלום לך דוקטור רובינשטיין בזמן האחרון אני מתחיל לחשוב על סקס עם גברים בהתחלה זה היה בצורה אקטיבית ועכשיו בצורה פאסיבית לגמרי עד היום כל החיים שלי הייתי עם נשים בלבד ונהניתי מאוד אפילו מתחילים לעלות לי חלומות על סקס עם בחורה שעוזרת לי בצורה פאסיבית בקטע של הס קסס אני לא יודע מה לעשות זה מטריד אותי מאוד אני מאונן על נשים ונהנה מזה אני בקשר עם בחורה שלא נראית ממש טוב והיא לא מושכת אותי כל כך ... אבל היא טובה אליי מכל הבחינות אני ממש מבולבל גם עם הבחורה ועם המיניות שלי בכלל אני ממש מרגיש מפוצל אני חצי יום מרגיש הומו וחצי יום ולפעמים סטרייט לגמרי שכחתי להזכיר שהסקס עם החברה בסדר גמור .. מחכה לתגובתך ?

20/05/2006 | 09:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאור, נשמע שאתה אכן נמשך גם לגברים וגם לנשים ויש לך גם טווח בחירה רחב מאוד של העדפות מיניות עם כל אחד מהמינים. מה שמגביל אותך הוא צורך להגדיר את עצמך כהומו או סטרייט וכך מה שיכול להיות מקור להנאה הופך להיות מקור למצוקה. אני מזמין אותך לקרוא מאמר קצר שכתבתי בנושא http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html ולאמץ גישה של "גם וגם" במקום "או-או". ייתכן שבתחילת הדרך תרגיש צורך בתמיכה ממטפל גיי-פרנדלי (או ליתר דיוק בי-פרנדלי) ואשמח לעזור. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים