מתוסבך לגמרי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/05/2006 | 10:23 | מאת: שי

שלום לך דוקטור רובינשטיין אני ממש מתוסבך בנושא הזהות המינית שלי לצערי לפני כחודשיים הכרתי בחורה מדהימה בתחילה סתם שכבנו ולאחר מכן נהפך הקשר בינינו ליותר מסקס כרגע אנחנו חברים ,עד לפני כחודש חודש וחצי לא היה לי שום בעיה והקשר היה נפלא במשך החודש וחצי האחרון אני ממש מתוסבך והתחלתי להרגיש משיכה מסויימת לגברים תחושה פאסיבית וגם אקטיבית זה משגע אותי ואני לפעמים בקושי מסוגל לתפקד אני מאונן על נשים ונהנה אך מצד שני תמיד אני חושב האם אני הומו או דו ? בנוסף אני לא יודע אם אני מאוהב בה או לא אני ממש מתוסבך, אף פעם לא חשבתי לאונן על גברים וגם שאני רואה סרטים פורנוגרפים של הומואים אני לא מתגרה , לא יודע מה לעשות אשמח אם תעזור לי

13/05/2006 | 08:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שי, על פניו, עושה רושם שאתה ביסקסואל, כלומר, נמשך גם לגברים וגם לנשים. אנשים אלה נתקלים בקשיים מיוחדים, אך בהחלט ניתנים לפתרון: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html העובדה שאתה מצליח לתפקד מינית עם חברתך, מצד אחד, ויש לך פנטזיות אירוטיות על גברים, מצד שני - בהחלט מחזקת זאת. סרטי פורנו של גייז לא ממש עושים את זה להרבה גייז ותופעה לגמרי שכיחה בקרב גייז היא לפנטז דווקא על גברים סטרייטים תוך כדי אוננות או אפילו תוך כדי צפייה בקרב בסרט כחול של סטרייטים. המלצתי לך היא לפנות למטפל גיי-פרנדלי כדי שילווה אותך בתהליך גיבוש זהותך המינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים