זהות מינית כמעט מוגדרת ועדיין בלגן...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/05/2006 | 01:35 | מאת: אין שם

שלום אני בחורה בת 18, חיילת. הייתי שמחה לקבל עצה מה לעשות ובעיקר איך... תמיד הייתי מהבחורות האלה עם המון ידידים (סטרייטים בעיקר) ומעט מאוד חברות, יותר קל בחברת בנים, יותר קל להתחבר אליהם, לבלות ולהנות איתם...בלי כל ההתייפיפויות שבלהיות בת... התחלתי כסטרייטית...או שפשוט לא חשבתי על האופציה...מהרגע שהתחלתי לחשוב עליה עברו מספר חודשים עד הקראש הראשון (שלא יצא ממנו כלום). מעצם העובדה שמאוד נוח לי בחברת בנים יצאתי עם הרבה...וממשיכה לצאת... עם בנות קשה לי להתחיל בכלל אז פשוט לא קורה כלום...(הייתה רק בחורה אחת שממש היה משהו) בשנה האחרונה מצאתי את עצמי יוצאת עם גברים, מגיעה איתם למצבים אינטימיים ולעיתים גם נהנית אבל לא נמשכת אליהם... נוסף לכך, בשנתיים באחרונות הייתי מציגה את עצמי (בפני החברים) בתור בי... אבל מאז שגיליתי בטירונות את הסלידה שהעניין גורם עברתי להציג את עצמי בתור סטרייטית בלבד. ניסיתי בתקופה האחרונה להגיד לבחורים שיצאתי איתם שאני לא בדיוק בקטע...והם בתגובה הציבו לעצמם כמטרה להחזיר אותי לצד שלהם... שאלתי היא: האם איני צריכה לצאת לבלות עם בנים? האם להימנע לגמרי ממגע פיסי כלשהו איתם? האם איך שאני מציגה את הדברים שגוי ואם כן כיצד עליי לעשות זאת? ובכלל...איך עלי להתנהג על מנת להגיע לצאת עם אנשים שאוכל להימשך אליהם? תודה מראש :)

07/05/2006 | 10:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אין שם, אין שם, ואין גם זהות מינית ברורה. את מתמקדת מאוד בהצגה העצמית שלך בפני אנשים אחרים, גברים ונשים, ובחיפוש אחר פתרון מעשי. אני הייתי מעביר את המוקד יותר אל התחושות שלך ואל היחסים שלך עם עצמך. מאוד קל, באופן מעשי, לכוון אותך איך למצוא לסביות (יש מועדונים, קבוצות מפגש, המוכרת שבהן היא קל"ף), אך בגלל גילך הצעיר והבלבול שאת מתארת הייתי ממליץ לך לפנות להתייעצות עם מטפל גיי-פרנדלי, שיעזור לך למצוא את הדרך שתרגישי בה נוח, לפני שאת נוקטת צעדים מעשיים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

08/05/2006 | 00:46 | מאת: אין שם

תודה על העצה הפתרון שלך של ללכת לייעוץ על מנת לפתור את העניין נפשית יכול להיות מעולה אך איני בטוחה שזו הבעייה שלי... הבלבול ששמת לב אליו (מבלי שהתכוונתי לציינו) כנראה נובע מכך שברור לי שבבוא היום אקים משפחה הטרוסקסואלית - כמקובל. הבלבול שנוגע בעתיד דווקא התקרב לפתרון בתקופה האחרונה - כאשר הגעתי למסקנה שאותו הבעל לא חייב להיות המאהב... ועדיין התווסף פן נוסף לבלבול שנבע כנראה מהיתקלות בלסבופוביה בצבא...ייתכן שזו הפעם הראשונה שנתקלתי בכך... דבר נוסף שלא ציינתי בהודעה הקודמת הוא שמעולם לא הסכמתי להתבייש במה או מי שאני... אם יש צורך בדוגמה אז אותו מקרה שכמעט התפתח לקשר עם אותה הבחורה נגמר משום שהיא לא הייתה מוכנה לנהל קשר עם בחורה (לדעתי לפחות) - היא נמנעה אפילו מנשיקות במקום שאינו סגור (גם בעיר שלי, באמצע הלילה כאשר הרחוב היה כמעט שומם)... אתה אומר שעליי למצוא דרך שארגיש בה נוח, למעשה מצאתי במידת מה - מבחינה פיסית נוח הרבה יותר (עד רמות של הנאה) עם נשים, ומבחינה מנטאלית-אינטלקטואלית יותר נוח בחברת בנים. אתה קורא להכרות והתנסות שלבים מעשיים, אני לא בטוחה שיש הרבה מעבר לזה... הבנתי את מה שניסית להגיד במשפט הזה - שעליי להבין את עצמי ולהיות בטוחה כיצד אני מגדירה את עצמי לפני נסיונות הגשמה, אבל אני לא מאמינה שאדם הוא מה שהוא חושב שהוא אלא מה שהוא חושב שאחרים חושבים שהוא, וזה נמדד בין השאר בעקבות מעשים... ושוב תודה :)

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים