זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/05/2006 | 19:33 | מאת: שש

לאחרונה התחוור לי שאני נמשכת לנשים (בפנטזיות) . אני בת 28 ורק בשנה האחרונה החל הנושא לעלות. ברור לי כרגע שיש לי משיכה לנשים , לגבי משיכה לגברים אני לא בטוחה. עם זאת , אני לא חושבת שאני יכולה להיקשר רגשית לאישה אלא רק לגברים . אציין כי מעולם לא התאהבתי באישה אלא רק בגברים.

02/05/2006 | 08:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

02/05/2006 | 16:08 | מאת: שש

אני מניחה שמה שרציתי לשאול הוא אם אני לסבית... אני מניחה שאני אולי משערת כבר את התשובה. אני חושבת שאני שואלת מה הסיכוי שלי לפתח זוגיות טובה/ מרגשת/ מסעירה עם אישה...למרות שכרגע לא נראה לי שאני מסוגלת להיקשר רגשית לאישה בעוצמה דומה לזו שאני יכולה להיקשר לגבר (מניסיון). אני מרגישה שיש לי משיכה לנשים אולם "הנושא" מעורר בי "גועל" . האם זה רק שלב בדרך ? האם ייתכן שאני בעצם לא לסבית?

02/05/2006 | 20:12 | מאת: אפרת

רציתי לשאול אותך שאלה אבל אני לא יכולה לשאול אותך בפורום כי זה לא יהיה הוגן מצידי את יכולה ליצור איתי קשר במייל הנ"ל? אני אשמח..זה קשור לנושא שכתבת לד"ר וזה קשור אלייך.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים