סדנאות לזהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/04/2006 | 22:23 | מאת: רוני

שלום, אניט מתענינת בסדנא שעוזרת להתלבטות של זהות מינית לקרוב משפחה, שמעתי שהם קיימות אבל אני לא יודעת לאן לפנות. קרוב שלי הוא מתלבט אחרי התנסות של שני האפשרויות. ויהיה לו קל יותר להיות בקבוצה שמזדהה בתחושה שלו. תודה רוני

25/04/2006 | 09:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רוני, לצערי, אינני מכיר סדנאות כאלו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

29/04/2006 | 11:42 | מאת: אפרת

יש לך כל מיני קבוצות תמיכה של זהות מינית. הן בד"כ נמצאות בכל מיני אירגונים ועמותות של הומוסקסואלים. אני למשל מצאתי איזשוהיא פעילות בעמותת קל"פ אבל זה שייך ללסביות. בהצלחה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים