שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/04/2006 | 14:19 | מאת: שואל

אני מרגיש כי אני 100% סטרייט. אבל, לפעמים עולות בי מחשבות שאיני סטרייט בכלל. אני לא רוצה להיות הומו וכל דפוסי החיים שלי הם בדיוק כמו של כל סטרייט אחר, ומתאימים לחברה סטרייטית בלבד. האם יש לי בעיה?

20/04/2006 | 20:40 | מאת: מיכאל

הי שואל... נראה לי שבתחום הזה ובכלל אצל בני אדם אין מאה אחוז....לא נראה לי שיש בן אדם שהוא מאה אחוז ביישן, או מאה אחוז קמצן, או מאה אחוז יהיר. בכולנו יש מגוון שלם של רצונות ומשיכות ותכונות אופי, שיכולים להיות גם סותרים ומבלבלים. אז תצא מתוך הנחה, אלא אם כן אתה לא מסכים עם מה שאמרתי, שאתה לא מאה אחוז סטרייט. נו, אז מה? אז יש לך בעיה? לא נראה לי...אתה יכול להמשיך לנהל חיים מאה אחוז סטרייטיים כמו אצל רוב האנשים...ואולי מדי פעם לסובב את העיניים אם עובר בחור חתיך...לא יקרה שום אסון, ולא תהפוך להומו בגלל זה... בברכה מיכאל

21/04/2006 | 09:32 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שואל, אני מצטרף לתשובתו הנבונה של מיכאל. רק אוסיף שבכולנו יש פוטנציאל דו-מיני ושגם הומואים חיים במגוון רחב של סגנונות חיים. בהחלט אפשר לשמור על סגנון חיים סולידי ולממש משיכה לבני אותו מין. מן הסתם, אלה שחיים בצורה סולידית פחות בולטים בשטח ומתקבלת תמונה מעוותת שחיים הומוסקסואליים הם בהכרח צבעוניים וקולניים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים