שינוי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/04/2006 | 01:55 | מאת: 123

אני בחור בן עשרים...יש לי בעיה שאני נמשך לבני המין שלי אבל אף פעם לא קימתי יחסי מין כאלה כי פשןט זה לא מקובל עלי ובחיים לא אעשה את זה ....אני גם נמשך לבנות אבל מבחינת דת אסור לקיים יחסי מין גם. אני רוצה להשתנות ולהיות גבר נורמאלי אני רוצה להתחתן ולהביא ילדים אבל כל הזמן אני חושב שאני לא יכול בגלל הנטיה שלי ...אני מבקש עזרתכם אני רוצה להשתנות יש לי פחד מלעשות קשרים עם בנות מבחינה מינית למרות שאני רוצה ובאותו זמן אני לא רוצה להיות הומו קשה לי לקבל את זה ואף אחד לא ישכנע אותי שאני צריך לקבל את עצמי כמו שאני קראתי הרבה מאמרים שאפשר להשתנות ולהיות בן אדם רגיל ושמעתי מספיק סיפורים שגברים עם נטיות הומוסיקסואלית השתנו והתחתנו והביאו ילדים ובטח איך שאתה יודע שאצלנו בתרבות הערבית קשה לי לקבל את זה ולהיות הומו חוץ מזה אני לא רוצה להיות כך אני רוצה להיות גבר נורמאלי ... מה אני יכול לעשות האם יש פתרון לזה ???? האם דרך שינוי בהתנהגות אני יכול להשתנות ? האם יש טיול תרופתי לזה ? תודה רבה

17/04/2006 | 11:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אני מבין שאתה גדל בסביבה ערבית מסורתית שמרנית ודתית מאוד. כמי שגדל בשכונה יהודית-ערבית אני יכול להעיד שיש גברים ערבים נשואים רבים, בעלי משפחות, המקיימים יחסי-מין עם בחורים. התופעה נפוצה מאוד למרות הערכים הדתיים הנוקשים הקיימים במגזר זה. זכית לכך שאתה נמשך גם לגברים וגם לנשים. אתה יכול לבנות את הקשר הזוגי המרכזי בחייך עם אישה (לאחר שתבדוק מה קורה לך ביחסי מין איתה) ולקיים פה ושם יחסי-מין עם גברים בלי שאף אחד יידע. מה שמטריד אותי כרגע בקשר אליך הוא שאין לך כל מקור תמיכה. הייתי ממליץ לך לפנות לתחנה המקומית לבריאות הנפש ולבקש לדבר עם פסיכולוג. הוא לא ישפוט אותך ולא יעניש אותך וגם חלה עליו חובת סודיות כך שהוא לא יספר לאף אחד שום דבר ממה שתדבר איתו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים