האם לרמוז להורים או לתת להם להסיק מסקנות בעצמם?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/04/2006 | 20:36 | מאת: אנונימי

שלום אחי (בן 24) החליט שהוא נכנס למערכת יחסים עם גבר אחר (שיצא מהארון) והוא שיתף רק אותי. משפחתי לא יודעים. האם אני צריכה לדרבן אותו לספר להם או לחכות אם זה? בינתיים אחי נאלץ לשקר ולהמציא סיפורים על המקומות בהם הוא מבלה ויושן.האם יש משהו שבאפשרותי לעשות כדי לשנות את החלטתו או שכבר לא ניתן להשפיע עליו בשלב זה? תודה

17/04/2006 | 11:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימי, אתה צריך להיות שמח שאחיך רואה בך מקור לתמיכה ושיתף אותך והוא צריך להיות שמח שיש לו אח כמוך שעליו הוא יכול לסמוך. אחיך הוא זה שמגדיר לעצמו את מקורות התמיכה שלו ובינתיים הוא מרגיש בטוח רק בך וחשוב שתמלא תפקיד זה נאמנה ותכבד את קצב החשיפה שלו ותהייה שם בשבילו. בהמשך, כשהוא יחליט שהגיע הזמן לכך, תוכל לתמוך בו בחשיפה בפני שאר בני המשפחה. לא חייבים לצאת מהארון בפני כולם בבת אחת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים