שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/04/2006 | 13:01 | מאת: אורנה

לבין זוגי יש תאומים לא זהים שמגיל 10 התגרש מאימם הקשר עים ילדיו לא היה טוב האם הסיטה האם היתה בשביל ילדיה אבל לפי מה שהבנתי מהילה היה לה גבולות מאד חזקים כך שהיום התאומים בני 24 ואחד מהם הומו האים יש קשר מצורת החיים שהם גדלו או הומו זה מולד

02/04/2006 | 11:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אורנה, בעשרות השנים האחרונות נעשים מאמצים מחקריים בתחום הגנטיקה כדי לבודד גן שגורם להומוסקסואליות. נכון לעכשיו, גם הגנטיקאים סבורים שגם אם קיים גן כזה, עדיין יש מקום להשפעות סביבתיות. מבין התיאוריות הפסיכולוגיות המציעות הסברים כאלה התיאוריה הפסיכונאליטית זכתה לתמיכה הנרחבת ביותר במחקרים יחסית לתיאוריות אחרות. עם זאת, לא הצלחתי להבין מתיאורך מה היחס ההורי שקיבל התאום ההומו שאת חושדת שגרם לנטיותיו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

02/04/2006 | 15:52 | מאת: אורנה

בהמשך לתשובתך פשוט התאומים שניהם גדלו בלי דמות אבהית מגיל 10 וכל הזמן גדלו אים אמא שכל הזמן הגנו עליה אפילו שבמשך השנים בנתה את חייה עם בן זוג אחר שכרגע אני משוחחת עים התאום ההמו שאומר שעפ שהיה איתם מס שנים אף פעם לא הרגיש חלק כלומר תמיד היתה הפרדה בינו ואחיו והאיה לבן אמא בן זוגה ושני הילדים הנוספים שיש להם מנשואים אלו

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים