יבורך המקום :)

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/07/2005 | 23:10 | מאת: אלי

ד"ר גידי ויזמי המקום, אבקש לברך אתכם על היוזמה ובהחלט טוב לראות רוח חיובית מנשבת בחברתנו המתגבשת. רפרפתי, בעוונותיי מודה רק רפרוף כרגע, על הנושאים שהועלו, ואני שמח על כל אחד מהם כי הם משקפים את הלכי הרוח בחברתנו, הן במודע והן בתת מודע. אני תקווה שרבים יצטרפו ויבינו כי הנה ניתן להם כר מקצועי וחבל ממש חבל לא לקחת :) יישר כוח, אלי ס. מנהלת פורטל "בגאווה" הישראלי

27/07/2005 | 01:08 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

27/07/2005 | 14:31 | מאת: גיי

מסכים, אמנם בנתיים אני לא אומר הרבה, אבל קורא..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים