לסבית או בייסקסואלית?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/03/2006 | 12:39 | מאת: shiri

שלום לך. היי אני בת 21 ואני יודעת בוודאות שאני נמשכת לבנות, אני מפנטזת וחושבת ואף מתאהבת בבנות , אני מאוד לא מקבלת את המשיכה שלי והייתי רוצה לשנות את הנטייה המינית אך אני יודעת שמשכתי לבנות לא תעלם... מצד שני אני מפנטזת גם על האיבר מין הגברי וזה כן עושה לי את זה ולפעמים אני חושבת על אנטמיות עם גבר אבל במידה מועטה ויש לציין שאני לא מתאהבת בגברים.... מה אתה חושב שאני לסבית או דו מינית? והאם אפשר לשנות את הנטייה המינית??

24/03/2006 | 09:10 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שירי, אי-אפשר לשנות את הנטייה המינית, ובוודאי אי-אפשר להכחיד את משיכתך לנשים. אם אכן קיימת בכל זאת גם משיכה לגברים, גם אם היא פחותה ממשיכתך לנשים, ייתכן שבעתיד, לאחר התנסות עם גבר, תקבלי החלטה שאת מעדיפה לחלוק את חייך עם גבר למרות משיכתך לנשים, אבל בשלב זה משיכתך לגברים נשמעת מאוד בוסרית והתשובות צריכות לבוא מההתנסויות שלך במציאות עצמה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים