חייבת עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/03/2006 | 02:37 | מאת: אנונימית

לפני שבועיים בערך פתחתי את מסך ההיסטוריה כדי לברר על אתר שגלשתי בו, וראיתי בהיסטוריה של יום קודם המון אתרי סקס..של גייז. קצת רקע..אני נשואה 8 שנים+שני ילדים קטנים, היחידים שגולשים באינטרנט אלו אני ובעלי. מיותר לציין מי גלש לאתרים האלה. כשראיתי את זה חטפתי את שוק חיי.. במשך כמה ימים לא דיברתי איתו, התעצבנתי על כל דבר שאמר ועשה ואיך שהוא העניין פחות או יותר נשכח. היום בבוקר פתחתי שוב את מסך ההיסטוריה כדי לראות האם הוא עדיין גולש באתרים האלה או שזה היה סתם עניין חד פעמי של סקרנות. לחרדתי גיליתי שזה משהו שנעשה כמעט כל לילה, גלישה לאתרים פורנוגרפים של הומואים. אין לי את מי לשתף בעניין ואני לא יודעת איך להעלות את זה בפניו. אני לא מסוגלת לחשוב על מגע וקרבה איתו..די סולדת ונגעלת אפילו בבקשה..עזרו לי..ייעצו לי מה לעשות!!!

18/03/2006 | 20:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימית, בואי נחשוב בצורה מעשית: בעלך יודע שיש לך גישה לאתרים שהוא גלש אליהם ולכן השערתי היא שבאיזו שהיא רמה של מודעות זו בעצם הייתה הדרך שלו לגלות לך את נטיותיו. מכאן ועד לשיחה גלויה על הנושא הדרך כבר הרבה יותר קצרה. ספרי לו את האמת, שתפי אותו בגילוייך ונסו לפנות יחד למטפל זוגי גיי-פרנדלי, שיעזור לכם להתמודד עם התגלית והשלכותיה. מניסיון רב בטיפול בבי-סקסואלים, אני יכול להעיד שזוגות נשואים שנמצאו בדיוק במצב שלך היום מצאו כל מיני הסדרים יצירתיים מאוד להישאר יחד גם במצב כזה ומה שנראה בהתחלה "סוף העולם" הפך בהחלט למשהו שאפשר לחיות איתו, אבל יש כאן הרבה דברים שדורשים בירור, כמו למשל האם משיכתו לגברים באה בנוסף למשיכתו לנשים, או שמא בעקבותיה הוא איבד את משיכתו לנשים. אני מפנה אותך לשני מאמרים קצרים שכתבתי על הנושא, האחד עוסק בביסקסואליות והאחר בנשים שחיות עם גברים הומוסקסואלים: http://giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html http://giditherapy.com/shrink-friendly/a31.html בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

19/03/2006 | 00:54 | מאת: האנונימית

תודה רבה על תשובתך, אבל יש לי שאלה, האם העובדה שהוא גולש באתרים פרנוגרפים של הומואים מצביעה בודאות על נטיתו המינית למין הגברי? יש לציין שבכל שנות הזוגיות שלנו הסקס מעולם לא היה טוב ברמות שרציתי וייחלתי, לפני שבעה חודשים הוא יצא למילואים והיה בבסיס רעים בתקופת ההתנתקות, לא התראינו שבועיים רצופים. אין לי מושג למה אבל היו לי חששות שהוא בגד בי שם, כשהעליתי את זה בפניו הוא הכחיש מכל תוקף אבל עד היום אני כמעט בטוחה שהיה שם משהו ולאחר הגילויים האחרונים שלי אני חוששת שזה היה עם גבר.בדיעבד עולים לי כל מיני דפוסי התנהגות שלו לאורך 10 שנות הכרותינו, העדינות, תשומת הלב לאסטטיקה, יש לומר מין חוסר גבריות שתירצתי כל הזמן באופיו העדין והטוב. יכול להיות שגם אני ידעתי והדחקתי כל השנים? אין סיכוי שבאמת העולם הזה רק מסקרן אותו ולא מעיד על כלום? אני נורא מוטרדת מהענין..ומפחדת להעלות את זה בפניו שלא יהיה מובך , ובנוסף מפחדת לקבל את האמת (אם יש כזו) בפנים.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים