נטייה מינית ויחסים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/07/2005 | 20:36 | מאת: מבולבל

אני כבר לא ילד, 30+, מזה מספר שנים התחלתי לתהות על פשר נטייתי המינית. חשוב לי להדגיש כי כל חיי הייתי עם בחורות, חברות ותמיד הכל היה לי ברור. מאז שהנושא עלה אצלי אני מרגיש כאילו אני חי בסיוט, מתעורר כל בוקר עם אותם מחשבות, מייאש. ניסיתי לבדוק את הנושא בזהירות, להחליט לנסות אבל אני לא מסוגל. אני עדיין מקיים קשר עם בחורות, אך לא לתקופות ארוכות. עצם העובדה שהמחשבות האלה עוברות לי בראש גורמות לי להרגיש חלש. מה לעשות? האם אתהב שוב בבחורה, האם זה יכול לעבור?

26/07/2005 | 21:32 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מבולבל, נראה לי שחלק מהמצוקה שלך נובע מהצורך שדברים יהיו ברורים (כפי שגם עולה מבחינת הכינוי שלך). נראה לך שכל עוד אתה נפגש עם בחורות, לא יעלה על הדעת שיהיו לך מחשבות על בחורים ולהפך: כל עוד אתה עם בחורות, איך תממש את המשיכה המינית שלך לגברים. ואני שואל: מדוע, אם אתה נמשך לבני שני המינים, שלא תיהנה משני העולמות? אתה לא חייב לקבל החלטה חד-משמעית בשלב זה אם מי אתה רוצה לחלוק את חייך. החיים יזמנו לך בחורות ובחורים נחמדים, שתפתח כלפיהם רגשות שונים, ואלה יקבעו את מהלך חייך. אתה מוזמן לעיין במאמר הבא: http://www.zarut.com/shrink-friendly/a11.asp , לחשוב על הדברים מחדש לא במושגים של "או-או", אלא במושגים של "גם וגם" ולהיות פתוח להתנסות ולבדיקת עצמך. קל מאוד להגיד וקשה הרבה יותר לעשות ועל כן, אני חושב שהתייעצות פנים אל פנים עם איש מקצוע ליבראלי יכולה לסייע לך רבות להשתחרר מהנוקשות שגורמת לבלבול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים