גיבוש הזהות המינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/03/2006 | 12:24 | מאת: תומר

שלום ד"ר, אני בן 18 וכבר יצא לי לכתוב פה בעבר. כתבתי לך שיש לי משיכה גם לגברים וגם לנשים. זה בטוח שיש לי את המשיכה לגברים, אבל בקשר לנשים אני עדין לא סגור. אני נמשך לנשים אבל רק נשים בעלות חזה גדול ושנראות ממש טוב כמו דוגמניות. האם באמת יש לי את המשיכה הזאת לנשים או שאני פשוט בהכחשה לכך שאני הומו? ואם כן האם יכול להיות שהמשיכה לנשים חלשה מהמשיכה לגברים? יכול להיות דבר כזה?

09/03/2006 | 10:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום תומר, אצל ביסקסואלים עצמת המשיכה לנשים ולגברים אף פעם אינה זהה ובחלק גדול מהמקרים המשיכה לבני אותו מין חזקה יותר. לא הייתי אומר שאתה בהכחשה לגבי משיכתך לגברים, כי עובדה שאתה מודע לה ומרגיש אותה ואף חש שהיא חזקה ממשיכתך לנשים, דבר שמתחזק ע"י העובדה שאתה נמשך רק לסוג מאוד מסוים של נשים. עם זאת, כדאי לזכור שאותו סוג של נשים נחשב ל"שיא הנשיות", כך שאני מציע לך פשוט לחכות ולראות מה קורה איתך ומה קורה לך בחיים: במי תיתקל? במי תתאהב? וכו'. אתה עוד מאוד צעיר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

09/03/2006 | 13:03 | מאת: תומר

שוב שלום ד"ר, אני אשאל את השאלה שוב מכיוון שכנראה לא שאלתי אותה נכון. כשאמרתי שאולי אני בהכחשה לכך שאני הומו התכוונתי לכך שאולי אני "ממציא" לעצמי משיכה לנשים. והשאלה היא האם המשיכה לנשים אכן קיימת או שהיא "המצאה" שלי? ומה הכוונה לסוג הנשים "שיא הנשיות" שאליו אני נמשך?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים