יחסים בספקות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/03/2006 | 08:58 | מאת: ליאת

שלום רב. אני יוצאת עם גבר כחודשיים. רק לפני כשבוע קיימנו יחסי מין שהיו הכי גרועים שחוויתי בכל חיי. יש לי תחושה שבן הזוג הומו אך אחד שלא מצהיר על כך ואתן מס' דוגמאות. 1. הוא אינו מנשד בשפתיים (אולי פעם ביום וגם הנשיקה מחרידה). 2. יחסי המין היו זוועתיים. לא עמד לו בכלל ולקח לו כשעתיים להגיע למצב של הנאה איתי. שאלתי אותו אם הוא נמשך אלי והוא טוען שכן אבל העובדות מראות אחרת. 3. הוא נעלם לי רבות ואין לי מושג לאן הוא הולך. 4. הוא אוהב מאחור ולא מקדימה. הסיפוק שלו מגיע מישבן. כמובן שאנחנו כבר לא ביחד כי אני חושבת שהוא לא צריך להיות איתי אלה עם משהו אחר. אין לי בעיה אם הוא אכן הומו אבל יש לי בעיה עם האשליה שהוא מוכר. האם התחושות שלי נכונות???

04/03/2006 | 10:22 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאת, ברור, שלבחור יש בעיות קשות בתפקוד המיני עם נשים, אך הן אינן חייבות לנבוע ממשיכה מינית לגברים. ברוב המקרים, בהם הומוסקסואלים מנסים לקיים יחסי-מין עם נשים, הם דווקא מנסים להתנהג בצורה הקונבנציונאלית ביותר. לא בדיוק הבנתי מה מפריע לך כעת, לאחר שעשית את הצעד הנכון והפסקת את הקשר איתו. האם את מעוניינת להמשיך באיזה שהוא סוג של קשר ידידותי איתו? בכל מקרה, אם את ממשיכה איתו באיזה סוג של קשר ידידות, לא הייתי מציע לשאול אותו, אלא לחכות שהדברים יגיעו ממנו, אם יגיעו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים