חשיפת מתבגרים להומוסקסואליות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/02/2006 | 18:09 | מאת: שושה

יש לי 3 ילדים. שניים מהם בנים בגיל ההתבגרות. לאחרונה, אח שלי החל חיים חדשים כהומוסקסואל גלוי. בשלב זה ילדי אינם יודעים על כך. מתלבטת מאד איך להציג בפניהם את המידע ואיזה סוג תמיכה נדרש. אשמח למידע, מחקר, או הפניה לאיש מקצוע מתאים. תודה מראש

27/02/2006 | 19:44 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שושה, נערים מתבגרים עסוקים מאוד בעצמם ויש לי ספק גדול מאוד עד כמה מיניותו של אחיך מעניינת אותם, אלא אם כן הוא ממש ינפנף בה מולם מתוך צרכים אישיים שלו ומחוסר התחשבות בשלב הרגיש בהתפתחותם הפסיכו-סקסואלית. אינני חושב שיש להגן עליהם במיוחד מפני נטיותיו המיניות של אחיך. מן הסתם, אנו חיים בעידן שבו הומוסקסואלים מככבים כמעט בכל סדרת טלוויזיה. עם זאת, אני יודע שיש שלבים ביציאה מהארון של הומוסקסואלים, שבו חשוב להם שכול העולם יידע על נטיותיהם המיניות, ללא התחשבות רבה מדיי בסביבה. לכן, המלצתי היא לדבר עם אחיך, לומר לו שאת מקבלת אותו כמו שהוא, אך ילדייך נמצאים בשלב התפתחותי רגיש ולבקש ממנו לגלות קצת יותר צניעות ודיסקרטיות בזמן שילדייך מגבשים את זהותם המינית בעצמם. לצערי, אני מנוע מלהמליץ על מטפלים ומכונים פרטיים מעל גבי הפורום מסיבות מובנות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים