אשמח לקבל עזרה בשתי בעיות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/02/2006 | 15:48 | מאת: אלמוני

שלום לך ד"ר! אני בן 18 ומתגייס במרץ ליחידה קרבית. אני יודע שבצבא ובמיוחד ביחידות הקרביות כולם מאצ'ואיסטים ולכן אני מעט מפחד מכיוון שההתנהגות שלי נוטה טיפה להיות נשית ו"חלשה". אני ממש רוצה לשנות את ההתנהגות שלי ליותר גברית אבל לא יודע איך. העלתי את הבעיה לפני מישהו (לא מקצועי) ואמר לי שאני לא צריך לשנות כלום אבל בכל זאת הגעתי ליחידה שבה חלמתי להיות כל החיים שלי ואני רוצה להצליח ולא רוצה להרוס את זה. אני אודה לך מאוד אם תוכל לייעץ לי מה לעשות ואיך להשתנות או שתפנה אותי לאתרים או מאמרים שמתמחים בנושא. בעיה נוספת היא שאני מגדיר את עצמי כביסקסואל. אני כמעט בטוח שיש לי נטייה להמשך יותר לצד הגברי אך למרות זאת אני מנסה לבחור בצד השני ו"להתעלם" מהגברים. ניסיתי להפגש עם נשים אבל ברגע שמגיעים למיטה לא עומד לי ואני בורח. אני חושב שזה קורה לי מכיוון שאין לי את הביטחון להיות לבד עם נשים בגלל שאני ב"קטע". האם אני יכול לקחת משהו (כמו כדור או זריקה) רק פעם-פעמיים וכך לקבל ביטחון (שמעתי על קליניקאון). מקווה שתצליח לעזור לי ותודה מראש!!

27/02/2006 | 19:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלמוני, ההרגשה שלי למקרא דבריך היא שבשתי השאלות שלך אתה מנסה ללכת נגד עצמך, גם לאמץ לעצמך תכונות של "מאצ'ו" שאינן טבעיות לך וגם להכריח את עצמך לשכב עם נשים, למרות שהמשיכה המינית העיקרית שלך מכוונת לגברים. אני יודע שאתה מצפה ממני לדרכים איך לאמץ לעצמך תדמית גברית יותר ואיך לשכב עם נשים, אך אינני סבור שזה הכיוון הנכון. אתה יכול ללכת למכון כושר ולפתח את שריריך ואתה יכול לפנות לסרוגייט (בת-זוג חלופית) ולקיים איתה יחסי-מין בפיקוח סקסולוג. יכול להיות ששני הדברים יצליחו באופן חלקי וזמני, אך לטווח ארוך המלצתי לך היא לפנות למטפל גיי-פרנדלי, שיעזור לך לקבל את נטייתך המינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

27/02/2006 | 20:51 | מאת: אלמוני

כבר חשבתי על זה שאולי אני מתיימר להיות מישהו שאני לא ויכול להיות שזה יזיק לי אבל בכל זאת אני עומד לפני תקופה ארוכה ומשמעותית בחיי (3 שנים) בה אני יהיה בחברת גברים אחרים וברצוני להתאים אותי לחברה. בקשר למשיכה אני כבר לא יודע מה אני יותר אוהב. בנושא הזהות אני ממש מבולבל. יש לי ימים שאני אוהב נשים ויש ימים שאוהב גברים.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים