איפה אני נמצא??

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/02/2006 | 16:05 | מאת: מבולבל

שלום לך ד"ר רובינשטיין, אני בן 18 לפני צבא ואני מאוד מבולבל בנושא הנטייה המינית שלי ורציתי שתגיד לי איפה אני נמצא ומה עדיף לי. הפעם הראשונה (לפי מה שזכור לי) שנמשכתי לגברים היתה בכיתה ח'. אני זוכר שהייתי מסתכל על גברים ומרגיש משיכה כלשהי. אבל לפני כן זכורה לי תקופה בת שנתיים (כיתה ו'-ז') שבה הייתה לי משיכה כלשהי לנשים. הייתי חושב על נשים עירומות ובעיקר על החזה שלהן. עוד דבר שהיה במקביל הוא שהייתי מאוהב מאוד בילדה מהכיתה שלי. מכיתה ח' (בן 13) עד גיל 18 (לפני חצי שנה) הייתי חושב רק על גברים. שהגעתי לגיל 18 פתאום "התעוררה" אצלי המשיכה לנשים. אני שוב חושב על חזה גדול ועל מגע מיני עם נשים (כמובן שהמשיכה לגברים עדיין ישנה). רציתי שתעזור לי ותגיד לי איפה אני נמצא ובאיזה צד? האם באמת יש דבר כזה ביסקסואל ואם כן האם אני כזה? האם באמת "התעוררה" אצלי המשיכה לנשים או שזה סתם שגעון זמני וחולף? תודה! וסליחה על השאלות הרבות!

04/02/2006 | 17:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מבולבל, ביסקסואליות קיימת בהחלט ופירושה משיכה מינית כלפי שני המינים. לפי תיאוריך, נכון לעכשיו לפחות (ואתה צעיר מאוד) אתה ביסקסואל וכדברי המאמר הבא http://www.zarut.com/shrink-friendly/a11.asp זו בכלל לא קללה, אלא ברכה הטומנת בחובה אופציה ליהנות משני העולמות. אני כותב "נכון לעכשיו" הן משום שאתה צעיר וקשה מאוד לחזות עם מי תבחר בסופו של דבר לקיים קשר זוגי והן משום שלאורך חייהם של ביסקסואלים עוצמות המשיכה לשני המינים משתנה מתקופה לתקופה בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

04/02/2006 | 21:39 | מאת: מבולבל

יש לך הסבר למה שקרה לי בתקופה שבכיתה ו' שבה הייתי נמשך לנשים ופתאום זה פסק? האם זה מקרה שכיח? איך פתאום בגיל 18 יש לי שוב משיכה לנשים? והאם גם זאת תופעה שכיחה? האם גם עם המשיכה לגברים אני אוכל לנהל אורך חיים סטרייטי הכולל בעתיד חתונה ולהקים משפחה? הבנתי כבר שאי אפשר "לבטל" את המשיכה לגברים, אבל אפשר בדרך כלשהי לגרום לי לדחות או להגעל ממגע פיזי איתם? במידה ולא, איך אני יכול להתעלם מהמשיכה לגברים?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים