סטרייטית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/02/2006 | 12:31 | מאת: שואלת

אני סטרייטית לחלוטין, ולעיתים כאשר אני מאוננת אני חושבת על חברה קרובה שלי. כיצד אתה יכול לפרש סיטואציה כזו?

04/02/2006 | 12:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שואלת, כולנו יצורים דו-מיניים במידה זו או אחרת, אלא שאצל רוב בני-האדם המשיכה לבני מינם מודחקת. אין סטרייט "לחלוטין" ואין הומו או לסבית "לחלוטין. הצורך שלך להגדיר את עצמך כסטרייטית לחלוטין ואף להכתיר את פנייתך בכותרת הזו מעיד על חרדה עצומה מפני משיכתך לנשים. אם את חושבת על חברתך הקרובה בעת אוננות ונמשכת לגברים בדרך-כלל, הרי שאת ביסקסואלית, כלומר, נמשכת לבני שני המינים (אולי יותר לגברים, אבל גם לנשים, לפחות לאישה הזו). ביסקסואליות אינה קללה, כפי שניתן לראות במאמר הקצר הבא http://www.zarut.com/shrink-friendly/a11.asp ובעזרת הכוונה מתאימה מאפשרת ליהנות משני העולמות. אולי כדאי לך לפנות למטפל גיי-פרנדלי למספר שיחות ייעוץ כדי לאפשר לך לקבל את משיכתך ולא לפחוד ממנה כל כך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

04/02/2006 | 17:01 | מאת: שואלת

אני לא חושבת שזו קללה לסבית- אני מכירה לסביות ואף הן לומדות איתי באונ'. גידי מצב כזה שאתה מתאר לא יכול להיות מכיוון שיש לי משיכה עזה לגברים. היו חברים גברים. כיצד אתה יכול על סמך משפט אחד לומר לי שאני נמשכת לשני המינים? אף פעם לא היה לי שום "קטע" עם אישה, אולי עניין אותי איך זה זה להתנשק עם בחורה אבל לא מעבר לכך. אני לא חושבת שהיא תוכל לגרום לי לסיפוק כמו שגבר יוכל. כאשר אני במועדון או פאב אני מסתכלת על בחורים ולא על נשים. אני רוצה להכיר את הגבר הנכון ולהקים איתו משפחה, אף פעם לא חשבתי על בחורה בעניין הזה. רק רציתי לשעת מבחינה פסיכולוגית מה זה אומר, אם בעת אוננות אני חושבת (לא כל הזמן) על החברה הטובה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים