היי יש לי בעיה סוג הגברים שנמשכים אלי הם טיפוסים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/10/2016 | 02:57 | מאת: אור38

שליליים. אני בן 38 ויש לי מראה מאוד צעיר אני נראה בן 20+ גם נתנו לי פחות מ 20, הבעיה שלי היא שסוג הגברים שנמשכים אלי זה ערבים,סודנים,חרדים ומבוגרים שאוהבים צעירים. אין לי בעיה עם אף אחד מקבוצות האנשים שרשמתי הבעיה היא סוג האנשים שנמשכים הערבים שנמשכים אלי והחרדים והסודנים והמבוגרים בני 60-50 אין לי על מה לדבר איתם בכלל אין לי שום כימיה אנשים רגילים בגילי+- או צעירים יותר לא נמשכים אלי, הדבר גורם לזה שבגלל שמעולם לא התחילו איתי באתרי הכרויות או במסיבות הייתי יוצא לגנים של גייז , תמיד הייתי הולך לגנים והיה לי מראה גברי ובשנים האחרונות התחלתי להתחבר לצג הנשי שלי , בעבר כשהייתי הולך לגנים והייתי נראה גברי עם זיפים היו מתחילים איתי סוג גברים שנמשכתי בערך בגילי אבל זה לא היה הרבה והייתי מתוסכל ועצבני שבקושי מתחילים איתי, ולאחרונה כל פעם שאני הולך לגן העצמאות רודפים אחרי טיפוסים שהם ממש לא מתאימים לי ערסים,ערבים,סודנים,חרדים,ובני 60. זה מתסכל אותי ואני כעועס עליהם כאילו מה לי ולהם??? למועדונים אני לא יוצא כי אחרי כל השנים שיצאתי מעולם לא התחילו איתי כשהייתי בן 19 בכלל לא התחילו איתי ונמאס לי ללכת לבד מבחינה חיצונית אני נראה בסדר גמור אין בעיה גם האופי שלי סבבה אני פשוט לא מבין למה מתחילים איתי טיפוסים שהם הפוכים ממני האם זה בגלל שאני נראה מאוד צעיר ועדין כזה? האם זה רע שאני בן 38 ואני נראה 20+-? האם אני צריך לשנות משהו במראה כדי להפסיק להראות צעיר? אני לא מנסה להראות צעיר אני לובש פשוט מכנס קצר וגופיה לא שם כובע או משהו לא מתלבש יותר מידיי לא משקיע בעצמי..

שלום אור, ראשית, אני מתנצל על העיכוב הרב בתגובה בגלל תקלות טכניות. שנית, אני מבין את התסכול על כך שאינך משיג מה שאתה רוצה, אך נשמע לי שאתה תופס את המציאות בצורה סלקטיבית לרעתך. להיראות צעיר בגילך זה ללא ספק יתרון, שאתה מגדיר כחיסרון, גם אם המראה הזה מושך אנשים שאינך מייחל להם. אתה מתאר מראה שהוא מאוד אטרקטיבי בעיני חלק גדול מהגברים שעשויים להיות רלוונטיים לך. מרוב שלילה, לא ציינת כלל למי אתה נמשך. חלק מהבעייתיות היא שאתה מסתובב באתרים שבהם יש ריכוז גדול מאוד של המיעוטים שתיארת, ללא כל פרופורציה לייצוגם באתרים המקובלים להכרות בימינו. אם יש לך ספקות בקשר למראה שלך, תוכל אולי להתייעץ עם ידידים מהקהילה המעוניינים בטובתך. המשיכה המינית להפכים היא תופעה מאוד שכיחה, אך בהחלט יש הפכים שיכולים להתאים לך מבחינה חברתית ותרבותית. הכעס על אלה שנמשכים אליך מבטא גם הוא איזה שהוא קושי בקבלה שלך את עצמך. נשמע שאתה יכול להפיק תועלת ממספר שיחות עם איש מקצוע המכיר את הנורמות בקהילה ובמקביל משינוי זירות ההכרות שלך. כמה מטופלים שלי מצאו את מבוקשם בקבוצות חברתיות המופעלות באגודה (למשל, חוג משחקי קופסה). קח בחשבון שעל מנת להכיר אדם אחד מתאים צריך לעבור "קילומטראז'" עצום של זמן ותסכול באתרי הכרויות ואילו אתה מגיע בסופו של דבר, כתוצאה מתסכול, לאתרים שבהם אין כיום סיכוי שיימצאו בחורים רלוונטיים לך וכתוצאה מכך מעצים את מעגל התסכול שלך. לסיכום, הפתרון הוא כנראה בשיפור יחסיך עם עצמך במסגרת טיפול במקביל לשינוי זירות הפעולה שלך ופיתוח אורך רוח, סבלנות ונכונות להשקיע גם בפעילויות שאינן מיועדות אך ורק להכרות בצורה ממוקדת כל כך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים