שאלה כללית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/07/2015 | 17:53 | מאת: מרקו

שלום פרופסור רובינשטיין, שאלה כללית, מניסיונך, נתקלת במקרה שהומוסקסואל הפך לסטרייט, אולי לא בדיוק נכון שואל את השאלה, הכוונה, מישהו שבעבר היה מקיים יחסי מין עם גבר ורגשית היה נמשך לנשים ורצה לבנות משפחה עם אישה, האם יש מקרים שגברים הצליחו לשנות את החיים ולסיים עם זה ולבנות משפחה עם אישה? כמה הטיפול יכול לעזור?

שלום מרקו, לא נתקלתי בהיעלמות המשיכה הפיזית לגברים. במהלך עשרות שנות עבודתי נתקלתי רק במקרה אחד שבו גבר שקיים יחסי מין ויחסים חברתיים עם גברים קיבל החלטה להינשא לאישה. אינני יודע מה קרה ליחסיו עם גברים. טיפול לא יכול לגרום לשינוי במשיכה המינית, ובמיוחד לא להיעלמות המשיכה הפיזית לבני אותו מין. בנסיבות מסוימות, אדם יכול לקבל החלטה מושכלת לחלוק את חייו עם אישה ולהקים משפחה, אך רוב הסיכויים הם שמשיכתו לגברים תימשך ואף תמומש. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

07/07/2015 | 14:30 | מאת: מרקו

תודה על תשובתך! תגיד, יש עוד שאלה, מה זה msm? למה יש גברים שמקיימים יחסי מין עם גברים וקוראים לעצמם עדיין הטרוסקסואלים? האם קיים כזה דבר שהטרוסקסואל יכול לקיים יחסי מין עם גבר? ולמה קיים כזה מושג msm?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים