העבר שלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/06/2015 | 12:27 | מאת: אור

שלום גידי. היתי שמחה לספר משהו בעבר שלי תמיד נמשכתי לגברים. עברתי הטרדות מיניות למינהם. והייתה תקופה בעיקר בגיל הנעורים והבגרות שהיתי בסביבה של הומואים ולסביות ויכול להיות שסקרן אותי בעבר. יצא לי להתנשק עם כמה בנות. ועם בחורה אחת להגיע למצב שהיא עשתה לי ביד. זה דחה אותי לא נהנתי ונגעלתי. אותה תקופה הייתה מרובה בהורמונים לכאן או לכאן. גברים תמיד היו בתמונה. אבל רגשית היתי מתחברת לבנות. היום אני במקום אחר בחיי. כבר 4 שנים בזוגיות עם חבר שלי שבדרך להתמסדות אובחנתי עם ocdזהות מינית ובמערכות יחסים. בכל תקופה רעועה או לא יציבה המחשבות של העבר מציפות בי ונתקעות אני לא רואה את עצמי עם אישה לצורך העניין יכול להיות כי זו הייתה תקופת גיל הנעורים. ומצאתי את דרכי עם גברים?

שלום אור, פנית מספר פעמים בעבר בכינויים שונים ועניתי לך. כמו כן, שמחתי לקרוא שפנית לטיפול קוגניטיבי-התנהגותי. התייעצויות נוספות, במקביל לטיפול פסיכולוגי, אינן רצויות ואינן אתיות. כפי שכתבתי לך, הצורך לשאול את אותן שאלות שוב ושוב הוא חלק מההפרעה הכפייתית וכל תשובה רק תעורר ספקות נוספים ושאלות נוספות. ההתייחסות לתופעה זו צריכה להיעשות בטיפול הפסיכולוגי האישי שלך ואני מאחל לך שוב הצלחה בו. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים