מנסה להבין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/03/2015 | 16:31 | מאת: יוסף

היי אני בן 25 ואני מעוניין לדעת מה בדיוק עובר עליי בעניין של הזהות המינית. אני נמשך לנשים ומקיים יחסי מין עם גברים. מתי שאני בסיטואציה עם אישה אני מרגיש שאני לא מסוגל לשכב איתה אלא רק להתמזמז איתה, ואני מאד רוצה להגיע למצב אינטימי עם אישה ולא מבין מה קורה לי ולמה זה נעצר.

שלום יוסף, אני מניח שאתה נמשך לגברים ולכן מקיים איתם יחסי מין. במקביל, אתה כותב שאתה נמשך לנשים, אך יש לך עכבות ביחסי מין איתם. ייתכן שעכבות אלו קשורות למשיכתך לגברים (כלומר, קושי לשאת את העמימות שבמשיכה הכפולה וכתוצאה מכך חרדה שפוגעת בתפקוד המיני). בטיפול בהפרעה בתפקוד המיני אין בהכרח התייחסות למקור הקושי אלא מטפלים בחרדת הביצוע שמעכבת את האדם מלהגיע ליחסי מין מלאים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים