רתיעה מאיבר מין נשי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/02/2015 | 00:41 | מאת: שמחה

שלום אני נמשך לנשים (עדיין לא התנסתי כי אני דתי), אבל חושם ומתגרה מהם. אבל נגעל ממראה של פות. זה נראה מאד לא אסתטי בעיני, ולא רק שאין לי משיכה, אני אפילו נגעל מהמראה של זה, אבל נמשך לשדיים וגוף ופנים של נשים, בעיקר צעירות וחלקות. האם זה אמור להוות בעיה? זה יכול אולי להיות סימן שאני הומו (למרות שאני לא נמשך לגברים)?

שלום שמחה, אתחיל מהסיפא של שאלתך. אם אתה לא נמשך לגברים, אתה לא הומו. אנחנו מגדירים נטייה מינית על דרך החיוב ולא על דרך השלילה. ישנם גברים סטרייטים רבים שאינם נמשכים דווקא לפות הנשי, אך בהחלט נמשכים למה שאתה מתאר: חזה, פנים, מבנה גוף וכד'. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים