שינוי נטייה - או כיבוי נטייה מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/01/2015 | 21:52 | מאת: יהודי טוב

הי שלום אני חרדי בן 24 נשוי כבר חמש שנים ויש לי שלושה ילדים. לצערי הרב אני נמשך מינית לבנים, ולנשים בכלל לא. יש לי אשה מה שנקרא "כוסית", אבל לא נמשך לזה אם אני רואה פורנו (למרות שאסור..) אני רואה של בנים חמודים. אני סבלתי גם מדיכאון וחרדות שבאו והלכו ואף טופלתי בתרופות. כהיום אני לא צורך תרופות, והמצב שלי מאוזן, ואני מואשר. רק דבר אחד שחסר לי זה מין, ולא רק שאני לא מסופק כי אני מפנטז ובא לי על חברים, אני גם לא נהנה לעשות סקס עם אשתי, אבל מאוד נהנה להיות איתה, לחבק, לשחק, לישון ביחד, אבל לא מין. יש איזה עיצה, איך לשנות נטייה, או לכבות לגמרי את הנטייה המינית. אבל מבלי שזה יפגע בי מבחינה נפשית, שגם ככה אני ברמיסיה מחרדות דכאנות ואובססיות, ואני לא רוצה לחזור למצב הזה. תודה

שלום יהודי טוב, אין כל דרך לחסל את משיכתך לבני מינך. הדרכים לעשות זאת (כפי שאתה חושש בצדק!) לא זו בלבד שלא נמצאו יעילות אלא נמצאו מזיקות מבחינה נפשית. נותרת בידיך הבחירה האם לממש את נטייתך או לא ואני מבין שאמונתך אוסרת זאת. אתה מוזמן להיעזר באתרים של הו"ד (הומוסקסואלים דתיים) ו"חברותא" ברשת בהם תמצא ללא ספק אנשים במצבך ופתרונות פשרה אפשריים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים