המשך השאלה הקודמת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/01/2015 | 15:03 | מאת: אנונימי

תודה רבה! זה בהחלט לא קשור לציווים וההפנמה שלהם, כי אני חרדי מודרני וזורם יחסית. עובדה גם שחשתי משכה רבה לבחור מסויים. וככל שניסיתי לבדוק את עצמי (ואני מוקף כל היום בגברים) לא הצלחתי. כך גם אני צופה בסרטים פורנו של נשים (לבד או עם גבר, ואני מתרכז באשה), והם מאוד מעוררים אותי (אך שוב ההתמקדות שלי אינה באיבר המין, אלא במכלול הגוף. גם לא בחדירה, אלא יותר בשאר הטכסים המקדימים, נשיקות וחיבוקים, ובעצם הגוף הנשי). לעתים כשאני חושב על החבר ההוא, אני מחפש למצוא סרטים של גברים אולי הם יזכירו לי אותו, במרבית הפעמים אני מתאכזב וסוגר, לפעמים אני מתעלם מהמראה הכללי של הפנים והגוף ומתרכז בצבע הגוף או בחלק קטן שמזכיר לי את אותו בחור וזה מעורר אותי.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים