פיצול

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/12/2014 | 13:44 | מאת: סנדרה

שלום, אני בת 26, נמשכת רק לגברים אך הרגש שלי מופנה לנשים ( לא בטוחה שזה בכלל רגש רומנטי) ..גבר מבחינה ריגשית לא יכול למלא אותי כמו אישה.., קיים אצלי פיצול רציני מאוד... האם לדעתך הרגש לגברים יכול להשתנות? אני רוצה להיות בקשר זוגי אך בגלל שאין לי רגש עוצמתי אליהם זה לא יכול לקרות., יש לציין שעברתי כמה הטרדות מיניות ויש לי חרדה מסוימת מהם, אין אמון בהם ואף מרגישה נחותה מולם,,,האם זה דבר שיכול להשתנות או שהפיצול התקבע? תודה רבה

שלום סנדרה, אנא פני לפורום לייעוץ פסיכולוגי ללסביות בהנהלת ד"ר דליה גלבוע באתר זה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים