חלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/08/2014 | 15:40 | מאת: גלי

שלום, אני בחורה בת 26, וחלמתי כבר בערך 3 פעמים שאני נמצאת בסיטואציה מינית עם גבר ופתאום אני מגלה שיש לי איבר מין גברי ושעומד לי... אני לא מרגישה שאני רוצה להיות גבר אך לא מבינה מה זה אומר... אשמח לכיווני מחשבה ממך.. תודה!

שלום גלי, ניתוח חלומות צריך להיעשות במסגרת טיפולית פנים אל פנים תוך כדי דו-שיח עם המטופל וקבלת פידבקים ממנו והבנת ההקשר של החלום במסגרת החיים האמיתיים שלו. לא הייתי אומר שהעובדה שראית את עצמך עם איבר מין גברי מרמזת בהכרח על רצון לשנות את המין הביולוגי שלך. ייתכנו פירושים אחרים רבים הדורשים הכרות עם סיפור חייך והמסגרת המשפחתית בה גדלת. למשל, בת שגדלה במשפחה בה אחיה מקבל יחס מועדף עשויה לקנא בו בצורה לא מודעת ולחלום חלום שבו יש לה פין, משום שהיא רוצה לזכות ביחס לו זכה אחיה. במלים אחרות, הפירוש לא צריך להיות כל כך קונקרטי כמו שתיארת. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים