זהות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/08/2014 | 01:28 | מאת: אורח

שאלה, מה מקובל לעשות כאשר ישנו אדם אשר נמשך מינית לנשים אך לא מתלהב ומתאהב מהאישיות שלהן ומנגד כן מתאהב ומתלהב מתכונות ואישיות של גברים? למה בעצם יש משקל גבוה יותר? למשיכה המינית או לרגשית? מה ניתן לעשות בטיפול שכזה? לנסות למצוא משיכה מינית גם לגברים או לחקור למה אותו אדם לא מתאהב בנשים?

שלום אורח, אם הבנתי נכון, אין לך כלל משיכה מינית לגברים ויש לך משיכה מינית אך לא רגשית לנשים. במצב הזה, המשיכה לאישיותם של גברים אינה נראית לי רלוונטית והייתי מנסה לבדוק באופן בלתי תלוי מה חוסם אותך בפיתוח רגשות כלפי נשים. לא הייתי מנסה "למצוא משיכה מינית לגברים". בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים