שאלה על משיכה מינית.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/04/2014 | 13:37 | מאת: אלי

היי דוקטור, אני נמשך לנשים אבל עם זאת ביחד קורה לי משהו מוזר. אגב, אשמח אולי תוכל לתקן אותי. כשאני אומר נמשך לנשים אני מתכוון לזה שאני רואה בחורה, אוהב את המראה שלה, וסתם דוגמא כשאני מדמיין אותי איתה במיטה אני מתחיל לקבל זקפה, משהו באיזור הבטן התחתונה מתחמם כזה, לא יודע להסביר. זה אכן מעיד על משיכה? השאלה העיקרית שלי היא, כשאני עם בחורה סתם מנהל איתה שיחה ואני רואה שיש מקום לסקס, אני מדמיין את זה הרבה תוך כדי, חושב עליה בכל מיני תנוחות ובכללי מתרשם מהמראה שלה... אם מתחילים מגעים, אז אני באופן כל כך מהיר פשוט מתחרמן, זה כיף בהתחלה, אבל כשאני רואה שזהו היא כבר שם והיא שלי, אז נראה לי כאילו כבר לעשות איזה סקס זה לא פסגת העולם ולא הדבר הכי כיף שיש. זה יכול להגיע מאוד מהר לחוסר משיכה. הסקס עצמו הוא אכן אקט כיפי מבחינתי, אבל בעיקר בשניות הראשונות כי אני גומר ממש ממש ממש מהר. אני רק רואה אותה בתנוחה מסויימת או משמיע איזה קול גניחה אני כבר גומר... ואז אחרי הגמירה כל ההתחרמנות די יורדת. יותר גרוע זה שאני כן ממשיך את הסקס וגם הפעם השניה והשלישית נגמרות ממש מהר... כאילו יותר כיף לי לדמיין אותן מאשר לשכב איתן... אבל אם אני נשאר רק עם דימיונות אני חוזר הביתה מבואס... אחד הדברים שהכי מבלבלים אותי זה שכשאני עם אישה ובעיקר אחרי שאנחנו שוכבים, אחרי זמן מאוד קצר אני מתחיל להרגיש מועקה ממש רצינית , כמו חוסר רגש מוחלט ואפילו חוסר משיכה.. זה נורא מבלבל אותי. מה זה אומר? אישה אולי מחרמנת אותי, אבל אישה זה לא רק מין. מה עם חיים מעבר? כאילו לחיות עם אישה לא ממש מוסיף לי למשהו. בדמיון זה עובד יופי, אבל במציאות לא.. אני מתחיל לחשוב אולי יש מצב שאני צריך לחיות עם גבר? אולי המשיכה המינית תיעלם כבר מתישהו כי כמה זה יכול להחזיק בלי יותר מדי רגש?

שלום אלי, כפי שכתבתי כאן מספר פעמים בעבר, הומוסקסואליות פירושה משיכה לגברים ואי אלו קשיים במשיכה לנשים אין בה כדי להעיד על נטייה מינית הומוסקסואלית. לא ציינת את גילך, אך בגיל צעיר כשההורמונים משתוללים יש הרבה מקרים של שפיכה מוקדמת או מהירה ויש טכניקות שונות לשלוט בכך (הפשוטה שבהן היא לאונן לפני המגע המיני). המיניות, כפי שהיא באה לידי ביטוי בפנטזיות שלנו, כמעט תמיד סוערת יותר מאשר מה שקורה בעת מגע מיני. למעשה, אתה מתאר ירידה ניכרת בחשק המיני וזרות רגשית תוך כדי המגע המיני. תופעות אלו מופיעות אצל גברים שגבוהים בחיפוש ריגושים ובאימפולסיביות וקשה להם לשמר עניין ולשאת שגרה. דבר נוסף, לא פחות חשוב, הזרות הרגשית שאתה מרגיש נוגעת לשאלה של שילוב מין ורגש. יש לבדוק בשיחה פנים אל פנים את יחסיך עם הוריך, בעיקר עם אמך. ייתכן שהחזיקו אותך קצר ופגעו במרחב המחיה שלך ואז הדבר מוצא את ביטויו בתחושת מחנק מהירה בקשר מיני שכולל גם היבטים רגשיים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים