מגע שקיימתי היום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/03/2014 | 23:09 | מאת: דורון

שלום פרופ' רובינשטיין, במהלך מגע מזדמן עם בחור שקיימתי היום נגענו זה בזה תוך כדי חיבוקים ונשיקות. תוך כדי המגע, הבחור דחף את אצבעו לפי הטבעת שלי. אני ממש חושש ורוצה לוודא שאין בכך סיכון. ממתין לתשובתך. תודה דורון

שלום דורון, אין כל אפשרות להידבק ב-HIV באמצעות המגע שתיארת. הידבקות אפשרית רק כתוצאה ממעבר זרע של מישהו שנושא את הנגיף לדם של הצד השני. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

24/03/2014 | 00:32 | מאת: דורון

עלי לציין, כי במהלך המגע קיימנו מין אוראלי, (הפרטנר הוא זה שמצץ לזמן ממש קצר). תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים