פסיבי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/03/2014 | 11:08 | מאת: איתי

שלום, אני לא בטוח שהשאלה הזאת מתאימה לכאן אבל לא מצאתי פורום אחר להפנות אליו השאלה. אני מעוניין לקיים יחסי מין בפעם הראשונה (בן 25) ואני רוצה להיות פסיבי. הבנתי שזה יכול להיות כואב / לא להצליח. האם יש דרך לשפר את זה לפני הסקס ?

שלום איתי, חשוב מאוד לגשת לעניין בצורה הדרגתית. ניתן ליצור הדמיה חלקית של החדירה ע"י דילדואים או פלאגים אנאליים קטנים למיניהם (בדוק בחנויות סקס) ובהמשך בעזרת שותף מיני מתחשב. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים