פנטזיות מיניות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/03/2014 | 14:08 | מאת: יניב

שלום אני בן 27 כשהייתי בן 12 הייתה לי התנסות עם ילד בן גילי מאז ועם היום הייתי רק עם נשים ותמיד נמשכתי לנשים היו לי הרבה חברות ותמיד נמשכתי אליהן. ותמיד רציתי לשכב עם נשים בתור מתבגר ועד עכשיו תמיד שאלתי את עצמי את השאלה למה התנסתי עם בן. אבל הדחקתי את המחשבה וגם לא דיברתי עם אף אחד על זה כי התביישתי לאחרונה נכנסתי לחרדה בגלל העניין הזה. במהלך החרדה ניסיתי לבדוק אם גברים מדליקים אותי ואוננתי על גברים וגם פנטזתי שאני איתם מקיים איתם יחסי מין. הפנטזיה מדליקה אותי. רציתי לדעת אם פנטזיה מינית מעידה על נטייה מינית? אני רוצה לציין שאף פעם לא נמשכתי לגבר תודה

שלום יניב, התנסות מינית חד-פעמית בגיל 12 אין בה כדי להעיד על נטייה מינית. היא אינה סיבה לנטייה כזו ואינה תוצאה שלה. בלי קשר לאותה התנסות חד-פעמית, "סוף מעשה במחשבה תחילה" והדבר נכון גם לגבי מיניות. כלומר, פנטזיה בהחלט קודמת ליחסי מין, לפעמים היא ממומשת ולפעמים לא. המילה "מדליקה" היא קצת דו-משמעית. ייתכן שמדובר בסקרנות (לדעת איך זה בפועל) וייתכן שזו תחילתה של דרך. עד שלא תנסה לא תדע (וכמובן, לגיטימי להישאר בחוסר ידיעה). בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים