שלום דוקטור...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/02/2014 | 22:46 | מאת: אלעד

בן 28 ויש לי בעיה גדולה מאוד. אני כל הזמן מנסה לנסות להבין ולדעת מה זה משיכה לגברים אבל אני לא מצליח. אני סטרייט ואין לי משיכה כזאת אבל בכל זאת משהו מטריד אותי מלנסות להבין זאת בכח אך ללא הצלחה, מין מלחמה עצמית כזאת. זה קורה במיוחד שאני בקשר עם מישהי ואז מנסה להיכנס לראש שלה ולנסות להבין למה ואיך היא נמשכת אליי ולגברים שהיא הייתה איתם, משהו שקשה לי מאוד להתמודד איתו ביום יום, אבקש את עזרתך. תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים