השפעת הגיל על הנטייה המינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/01/2014 | 21:38 | מאת: ד'

שלום פרופסור רובינשטיין ידוע לי שבגילאי ההתבגרות ההורמונים בגוף "משתגעים", ויוצרים איזהשהו בלבול וחוסר בהירות לגבי הנטייה המינית של הנער/נערה, כך שהיא עשויה להשתנות במהלך תקופה זו. אז רציתי לשאול מהו הגיל שבו מפסיקים להתבגר, וממנו והלאה ניתן לומר כי נקבעה הנטייה המינית של הבחור/ה ? תודה רבה!

שלום ד', אמנם הפעילות ההורמונלית בגיל ההתבגרות היא בשיאה, אך לדבר השפעה רק על עצמת הדחף המיני ולא על הנטייה המינית. לא ידוע לי, לא מניסיוני בטיפול ולא מניסיוני כחוקר בתחום, על משיכה לבני אותו מין בגיל ההתבגרות החולפת מאוחר יותר. "גיל ההתבגרות" הוא תקופה ארוכה למדיי לא רק מבחינה הורמונלית אלא גם מבחינה פסיכולוגית התפתחותית והאישיות, על כל היבטיה, מתפתחת עד אמצע שנות העשרים ואף מאוחר יותר. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים