חשוב לי לדעת מה עובר על בני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/12/2013 | 16:42 | מאת: אמא

היות ובני יצא לאחרונה מהארון וחשוב לי מאוד להבין מה עובר עליו , יש לי המון שאלות שאין לי עליהן מענה כמו מהם הגורמים להומסקסואליות? כיצד יודעים /מרגישים שאתה הומוסקסואל בגיל צעיר לפני שיש התנסות מינית בכלל? ועוד המון שאלות בנושא שמעסיקות אותי , האם תוכל להפנות אותי לחומר תיאורטי בנושא?

שלום אמא, הדעה הרווחת בקרב אנשי המקצוע היא שהומוסקסואליות היא תוצאה של שילוב בין גורמים ביולוגיים (הורמונליים וגנטיים שאינם ידועים בדיוק עדיין) וגורמים סביבתיים. במקרים רבים האדם יודע על כך כבר מגיל צעיר מאוד ואין צורך להתנסות ביחסי מין כדי לדעת זאת. כשם שאת יודעת שאת נמשכת לגברים ולא לנשים, בנך מרגיש משיכה לגברים. משיכה זו היא ויזואלית ואינה דורשה "בדיקה" ביחסי מין. באתר שלי, שכתובתו מופיעה בחתימה, תוכלי למצוא מאמרים רבים על כך. שימי לב במיוחד למדור הקישורים המפנה לאתרים חיצוניים, ובכלל זה לאתר תמיכה להורי הומוסקסואלים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים