בי-רומנטי הומו-סקסואלי וטרנסג'נדרית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/12/2013 | 19:43 | מאת: נועם

שלום, השאלות אינן קשורות אחת לשניה: 1. הייתי רוצה להוולד אישה, אולם כיוון שלא נולדתי. אני מעדיף לחיות כגבר הומו מאשר כאישה טרנסית. האם זה שאני מתעלם מאיבר המין שלי, ולא אוהב שנוגעים לי בו, וגם אני מאונן על הבטן ומתעלם ממנו. זה מראה על משהו? 2. אני נמשך בסקס פרוע לגברים. אבל בסקס עדין (נשיקות, נגיעות וסוג של טנטרה) לגברים ונשים. אני לא אוהב חדירות בכל מקרה. האם אני דו-מיני? האם זה שאיני אוהב חדירות עם נשים זה בסדר? יש סטרייטים כאלו? 3. אני משתוקק בכל ליבי לסקס עדין ורצוי עם אישה. אני משתוקק שתיהיה לי חברה (אני בן 33 וללא שום ניסיון מיני עם נשים). האם יש סיכוי במצבי זה, לפי האמור לעיל? שאמצא אישה שאינה אוהבת חדירות ותוכל לקבל עובדת היותי בי (או הומו) עם נטיות טרנס? תודה על התשובות

שלום נועם, נראה לי שחלק מהקושי שלך נובע מכך שאינך מוצא את עצמך באחת הקטגוריות המיניות הקיימות. הבעיה, אפוא, היא בקטגוריות ולא בך. למשל, לא הומואים, לא טראנסים ולא ביסקסואלים - אינם מתעלמים מאיבר המין שלהם. גם כשאתה מאונן על הבטן אינך מתעלם בהכרח מאיבר המין שלך. יש אנשים מסוימים שזו הדרך החביבה עליהם לאונן והם מפיקים הנאה מאפקט החיכוך (כאשר נלוות לו פנטזיות שונות). אני לא מכיר ביסקסואלים או סטרייטים שנמנעים מתוך בחירה מחדירה ביחסי מין עם נשים, אבל אם זה מה שאתה אוהב עם נשים ואם תמצא אישה שתשתף פעולה עם זה, אין בכך כל פגם. באשר לקשרים עם נשים - צריך לזכור שאישה היא בראש ובראשונה אדם וקשר מיני הוא חלק מקשר בין-אישי. למרבה המזל, נשים מייחסות למין פחות חשיבות מאשר גברים. ייתכן שכאשר תיצור קשר משמעותי ם אישה, היא תסכים למה שיש לך להציע מתוך רגשותיה אליך. לסיכום, המלצתי הכוללת היא לנסות לזנוח את הקטגוריות המיניות המוכרות ולמצוא סיפוקים לרצונותיך, המיניים והאחרים, ללא קשר אליהן. "לכל סיר מכסה משלו" ויש לקוות שגם אתה תמצא את המכסה שלך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים